Tisdag 3/7

03 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen så blir du besviken på en vän för att hen har undanhållit viktig information från dig. Du trodde att du kunde lita på den här personen, men det visar sig att hen först och främst tjänar sina egna intressen.

Oxen 20/4-20/5

Du är redo att förändra saker i ditt liv, men det kommer krävas en del planering. Är du ledig just nu så har du tid att fundera på hur och när du ska driva igenom de här förändringarna. Kvällen handlar om vänner, god mat och en del skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är rädd att förolämpa en vän som har ställt upp på dig en hel del. Hen är lite känsligt just nu och små saker kan tolkas fel och blir väldigt jobbiga. Här gäller det att ha en rak kommunikation, vara ärlig och inte försöka linda in sanningen i bomull. Gör inget komplicerat inför din vän.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en massa positiv energi i ditt horoskop, så se till att utnyttja den på bästa sätt. Var kreativ och testa dina gränser. Månen tillsammans med Jupiter får dig att se på möjligheter med andra ögon. Du får många bra idéer den här perioden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en väldigt intensiv dag där fokus ligger på detaljer. Det finns så mycket som du vill hinna med att det gäller att ha struktur redan från morgonen. Var inte rädd för att ryta ifrån om du tycker att en kollega/bekant beter sig illa. I det här projektet måste alla hjälpa till.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som har många järn i elden just nu. Det kan handlar om arbetet men det kan också vara privata projekt som du fyller din dag med. För dig är det viktigt att få vara kreativ och få skapa. Just nu bidrar Månen till att din konstnärliga sida blir starkare.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att hantera all former av konflikter.  När någon försöker konfrontera dig så undviker du personen hellre än att ta tjuren vid hornen. Det här obehaget blir starkare under veckan och kan försätta dig i lite småjobbiga situationer. Som tur är så är den här påverkan temporär.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Dagen handlar om att göra roliga saker. Det kan vara att shoppa, träffa vänner eller bara ta det lugnt och vila. Oavsett om du jobbar eller har en date med netflix så blir det en riktigt härlig tisdag. Kvällen bjuder på en liten överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Du är noga med att inte avslöja det du tänker idag. En person som du känner väl har uppfört sig rätt så illa och din plan är att uppmärksamma hen på sitt misstag. För att din plan ska lyckas måste du kunna överraska din vän med alla fakta på hand.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir aktiv, rolig och lite jobbig. Du verkar köra hårt fysiskt just nu. Kanske tränar du eller så är det mycket att göra på jobbet. På kvällen är det vänner som gäller. Du har kommit en person väldigt nära den senaste tiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ingen som helst tvekan att du har fattat rätt beslut. Du inser att all energi och all tid som du lagt ned på att hjälpa en viss person plötsligt betalar tillbaka sig. Ingen är stoltare än du. Kvällen blir rolig, social och ganska sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar dig tid att fundera över livet den här tisdagen. När det gäller kärleken så har inget varit lätt den senaste tiden även om det sett glasklart ut utifrån. Du har dina tvivel och de växer sig starkare för varje dag. Du har insett att det kanske är dags att fatta ett beslut som rör ditt känsloliv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons