Onsdag 4/7

04 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du väldigt intresserad av ett skvaller som rör en person som du känner. Du har alltid tyckt att hen är intressant, men på något sätt så har ni aldrig lyckats tajma in varandra när ni båda är singlar. Du kommer det en indikation på att den här personen är fri.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig och lagom social. Är du ledig och har vädret på din sida så blir det en riktigt lat dag där du unnar dig en massa lyx. Om du jobbar så har tempot dragit ned rejält den här veckan och du kan äntligen komma ikapp med saker som du ligger efter med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att mötas på halva vägen. Du har varit i konflikt med en person under en längre tid, men nu har ni båda insett att det är dags att begrava stridsyxan. Det låter enklare än det är eftersom det är många känslor inblandade i det här bråket.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland uppför du dig som en femåring och det gör du idag. Du sätter dig på tvären, vägrar att samarbeta och blir sur när du inte får som du vill. Månen gör dig dessutom extra känslig och du anar förolämpningar och pikar i allt som sägs.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här onsdagen är det dags att lyssna in varandra säger och kanske ta till sig av deras argument. Du har en förmåga att se saker i svart och vitt och inte upptäcka alla gråa nyanser däremellan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och utvecklande onsdag där du lär dig nya saker. Du träffar spännande människor den här dagen och det finns goda möjligheter att knyta värdefulla kontakter. På kvällen är det många personer som vill umgås med dig.

Vågen 23/9-22/10

Just nu velar du en hel del och det märks inte minst på ditt sätt att hantera konflikter. Eftersom du aldrig vet vad du vill som blir du illa berörd när någon försöker ställa dig mot väggen. I övrigt en trevlig och lagom aktiv onsdag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt förförisk just nu. Du vet precis hur du ska få beundrare och hur du ska behålla dem. Som singel utnyttjar du din fördelar maximalt. Du vill verkligen få uppmärksamhet. Kvällen blir rolig men också fylld av drama.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns eld i ditt tecken just nu. Du brinner starkare än vanligt och den passionen genomsyrar nästan allt du gör. Oavsett om du kastar dig in i en romans eller i ett projekt så gör du det helhjärtat och helt utan tvekan.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om möten och om att lära känna nya personer. Du får kontakt med en eller flera personer som du tycker är både inspirerade och roliga. Under eftermiddagen lyckas du knyta en hel del värdefulla kontakter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte rädd för att säga din åsikt helt öppet även om du vet att den kan väcka starka känslor. Just nu så blir du nästan triggad av att människor reagerar på det du säger. Eftermiddagen handlar om val och om att vägleda en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har bestämt dig för att lägga både tid och pengar på ett intresse som du har. Under en tid har din hobby fått stå tillbaka för andra saker som arbete, familj och vänner. Nu har du möjligheten att ta igen lite förlorad tid och det gör du gärna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons