Torsdag 5/7

05 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar ett skämt på allvar och det orsaker en hel del missförstånd den här dagen. Du vet inte varför du är så känslig mot allt som just den här personen säger och gör, men det är du. Månen påverkar dig och gör dig dessutom ännu känsligare.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att hålla vad man lovat. Det blir en bra dag där fokus ligger på en vän, släkting eller partner. Du tar hand om den här personen och får hen att må bra. På eftermiddagen får du en trevlig komplimang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir förvirrande, rolig och väldigt intensiv. Du har så mycket att göra att du inte hinner med dina vardagliga bestyr. Här gäller det att hålla fokus från början till slut. På kvällen får du massor av beröm för din insats den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Det gäller att hålla tiderna den här torsdagen. Är du sen till en sak så kommer det att påverka schemat för hela dagen. Kvällen bjuder på flera roliga upplevelser. Var öppen för det nya så kommer dagen bli bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som riskerar mycket för människor som du älskar. Idag sticker du ut halsen för att försvara en person som ligger dig varmt om hjärtat. Det är få människor som är så tuffa och rakryggade som du är idag.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om framgång om att nå vissa mål. Du är väldigt medveten om att du måste sätta upp delmål och rimliga förutsättningar för att nå dina drömmar. Som tur är har Jungfrun massor av talang när det gäller att strukturera fram en plan.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som sällan säger ifrån även om du vet att du borde göra det. Du är försiktig med att yttra dig för hårt eller komma med kritik därför att du själv avskyr att bli kritiserad. Idag så frångår du dina vanliga principer och talar fritt ur hjärtat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du behöver inte alltid vara den som syns. Ibland kan det vara bra att hålla sig lite i bakgrunden och låta någon annan stråla. Idag har du möjligheten att lyfta fram en vän och hens talanger. Visa din vän att du bryr dig tillräckligt mycket om hen för att ta ett steg tillbaka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en hel del roliga aktiviteter att se fram emot idag så det är bra om du är utvilad. På sista tiden verkar du ha slarvat med sömnen och det är inte så bra. Vila är nyckeln till att orka och du behöver din energi idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig, annorlunda och utmanande. Du tänjer på gränserna för vad du själv tycker är passande. Stenbocken kan vara väldigt konservativ, särskilt när det gäller relationer men sommaren får dig att släppa loss lite mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har massor att göra den här torsdagen. Det finns mycket som ska hinnas med innan du kan slappna av och njuta av ledighet. Det gäller att du har koll, annars finns det en risk att du missar en springande punkt i ett avtal.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har tät kontakt med en vän just nu. Hen har kommit att betyda mycket för dig och du blir lika glad varje gång du får ett sms eller snap från hen. Den här personen förstår sig på din humor och tänker som du i många situationer.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons