Fredag 6/7

06 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir stressigt den här fredagen. Du har lovat en vän att hjälpa hen, men du inser att då kommer du inte hinna med dina egna åtaganden. Här gäller det att hitta en lagom blandning mellan att vara hjälpsam och egocentrisk. Kvällen kan bjuda på en flirt.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Det finns förväntan och en önskan att lyckas med ett projekt som du kastat dig in. Tack vare draghjälp från Solen så kommer du hitta både energin och den konstnärliga inspirationen som behövs för att lyckas över förväntan med ditt projekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan sätter dig på tvären, men idag bestämmer du dig för att en chef eller kollega har fattat ett synnerligen dåligt beslut som du vägrar att ta del av. Du säger vad du tycker och du är ganska hård i din kritik.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en längtan och en åtrå i ditt tecken just nu. Ditt liv kretsar kring passion, drömmar och hopp. Som singel är du lite försiktig med att uttala dina känslor högt även om de är påtagliga för alla i din omgivning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som talar om vad du tycker och tänker, särskilt idag. Man kan säga att du är helt ofiltrerad och det skakar vissa personer som inte är vana vid sådan ärlighet. Kvällen bjuder på massor av glädje och god mat.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns gränser för vad du kan göra för någon annan. Till slut vilar ansvaret på din väns axlar och det enda du kan hoppas på är att dina råd vägleder hen. Du har svårt att släppa taget och låta dem du älskar få göra sina egna misstag. Det är något du måste öva på.

Vågen 23/9-22/10

Du är på plats först av alla när det ska startas upp ett nytt projekt idag. Det här är något som du sett fram emot jättelänge och nu är det äntligen dags. Det blir en spännande, krävande och väldigt utmanande fredag. På kvällen umgås du med dina vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen handlar om att släppa loss sin inre glöd. Om det vara någon annans tur att glänsa igår så är det din idag. Visa precis hur karismatisk och härlig du kan vara. Idag är dagen då du kommer att möta en väldigt speciell person.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ryggar inte tillbaka bara för att du får mycket uppmärksamhet, snarare tvärtom. Du gillar verkligen rampljuset och idag är det många som beundrar din insats. Om du är ledig så kan det vara din kreativitet och din konstnärliga sida som skapar uppståndelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vilar du upp dig ordentligt. Det handlar om att hämta kraft och om att hitta energi inför något du ska göra på lördagen. Det blir en härlig och underbart lat dag med tonvikt på njutning och fantastisk mat och trevligt sällskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du fokuserad på att leva livet. Oavsett om du arbetar eller är ledig så blir det en riktigt njutningsfull dag. Mycket i ditt liv kretsar kring prestationer och arbetet men idag kan du koppla bort helt från alla måsten och bara njuta.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du höra något som gör dig väldigt imponerad. Det är en vän, bekant eller arbetskamrat som gjort något exceptionellt. Hen brukar inte skryta med sina bedrifter, men idag kommer de ändå fram till dig. Du är den första att gratulera. Kvällen blir rolig och väldigt social.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons