Lördag 7/7

07 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är sugen på en utmaning idag. Det har varit en period då du inte riktigt orkat med att ta tag varken i ditt liv eller i dina intressen, men nu vänder det och du känner i hela kroppen att den här är din dag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir nervkittlande och väldigt jobbig på sätt och vis. Du har inga höga förväntningar på prestation från en släkting eller vän, men när hen ändå levererar bättre än du kunde drömma om så blir du väldigt stolt och tårögd. På kvällen umgås du med personer som har samma intressen som du.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att motivera sig själv. Du känner dig seg och du orkar inte riktigt så bra som du skulle önska. Som tur är finns det någon som stöttar dig både med råd och med hjälp. Eftermiddagen blir härligt slö.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen har du tät kontakt med en person som du saknar mer än du kan uttrycka i ord. Hen verkar vara bortrest och du trodde inte det var möjligt att du skulle känna dig så övergiven som du gör just idag. Din vän är inte sen att muntra upp dig och få dig att må bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och kreativ dag där du låter din fantasi flöda. Du har en berättande ådra i dig och den kan ta sig i uttryck i såväl skrift som i din mat eller ditt hem. Du ogillar det ordinära, du vill ha en känsla och en tanke i allt du gör.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på massor av roliga överraskningar. Du blir förvånad över hur mycket som kan hända på en enda dag. Under den här dagen tar du kontakt med en person som du tycker om, men som inte visat så stort intresse för dig tidigare. Ditt mod lönar sig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir annorlunda och rolig. Du passar på att visa vad du går för i olika sammanhang. Det finns särskilt en person som du vill ska beundra dig och du gör ditt bästa för att glänsa lite extra när hen tittar på dig. Det kommer inte vara din prestation som imponerar mest utan din behagliga personlighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du lite långtråkigt och då tillbringar du dagen med att dagdrömma. Är du singel kanske du passar på att flirta lite via nätet. Din fåfänga mår bra av uppmärksamheten även om du egentligen är ganska nöjd med att vara singel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det dröjer innan du får ett besked idag och det går på dina nerver. Det hade varit enklare med ett ja eller nej, men tyvärr så kräver situationen lite mer eftertanke än så. Under eftermiddagen passar du på att shoppa lite nya saker till dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag gäller det mycket för dig. Du vill bevisa både för dig själv och för andra att du håller även i tuffa utmaningar. Stenbocken har en enorm vinnarskalle när hen väl plockar fram den och då kan du nå vilka mål som helst. Kvällen handlar om att fira en seger.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som lätt blir överraskad, men idag imponerar en släkting eller vän på din med sina färdigheter. Du visste att hen var bra, men du kunde inte drömma om att hen utvecklats så här mycket den senaste tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och intensiv. Du har en hel del aktiviteter inbokade den här dagen och du ser till att hålla igång från tidig morgon. För dig är det ett skönt sätt att koppla av och tränga undan alla tankar på komplicerade relationer. Kvällen blir social.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons