Söndag 8/7

08 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen fattar du ett beslut som rör ditt känsloliv. För dig är det viktigt att du verkligen känner passion om du ska ge din in helt och fullt i ett förhållande. Som singel känner du en viss tvekan. Det är något som inte är hundra procent rätt.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att ta det lugnt och smälta alla intryck från veckan. Det blir en harmonisk dag där du inte gör så mycket mer än umgås med din familj eller vänner. På kvällen passar du på att roa dig kungligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har aldrig varit särskilt morgonpigg så därför är det konstigt att du bokar in aktiviteter så tidigt som du gör idag. Du kommer vara arg på dig själv när väckarklockan ringer. Eftermiddagen bjuder på nya intryck och upplevelser.

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du höra något som få dig på riktigt gott humör. Det är ett skvaller, men ingenting elakt, snarare tvärtom. Du älskar skvaller, men får ofta dåligt samvete över det så den här typen av information passar både din etiska sida och din nöjeslystna sida.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir kanske inte riktigt så som du tänk dig den. Du har haft planer på at utföra diverse projekt idag men dagen ser ut att bli ganska passiv. Det är nog bra eftersom du behöver få möjligheten att vila upp dig ordentligt.

Jungfru 23/8-22/9

Den här söndagen passar du på att pyssla en del. Du trivs som bäst när du låter din konstnärliga sida får fritt spelrum. Det är inte så ofta som du gör det eftersom du vill kunna leverera exakta resultat och det är svårt när man är kreativ.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du dåligt samvete för att du inte tillåter dig själv att följa ditt hjärta. Du är rädd att bli sårad och då stänger du in alla dina känslor istället för at släppa loss dem. Kvällen handlar om att umgås med familjen eller några nära vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen blir fartfylld. Du har en massa aktiviteter på gång så det gäller att hålla ett högt tempo från början till slut. Under dagen får du höra något som gör dig lite förvånad. Det handlar om ett rykte som rör en av dina närmaste vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som sällan tackar nej till en utmaning, men idag är du rätt mätt på äventyr och väljer att avstå vilket förvånar din vän. Hen trodde aldrig att du skulle tveka ens. Istället så unnar du dig en riktigt lat dag där du inte gör så mycket alls.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har fått höra att en vän gått vidare sin relation och på sätt och vis stöder du hens beslut även om du tycker att det är lite synd eftersom du tyckte att det var ett gulligt par. Eftersom du känner båda parter hoppas du på att det inte blir konstigt när ni träffas igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir underbart, härligt slö. Du gör inte mycket alls utom att ägna dig åt en bok, promenader och kanske lite shopping. Den här dagen handlar bara om nuet. Du funderar inte ens på framtiden och det tycker du är avslappnande.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar d egna initiativ som är både förvånande och lite annorlunda. Du har länge funderat på det här, men inte riktigt våga sätta dina planer i verket. Nu känner du att tiden är mogen. Responsen du får är väldigt positiv och det gör dig glad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons