Tisdag 10/7

09 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är rädd för att ha fel och det gör dig väldigt grinig. Det här är viktigt för dig och nu vill du få ett besked som kan hjälpa dig vidare i dina planer. Kvällen blir rolig och väldigt intensiv. Du umgås gärna med vänner och är ute sent.

Oxen 20/4-20/5

Det hjälper inte att tveka just nu. Det skulle vara mycket enklare för dig att bara köra på, men någonting får dig att stanna upp och fundera. Kvällen bjuder på flera roliga aktiviteter och en hel del mys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period där du vill få mycket gjort utan att egentligen anstränga dig. Du vet att det är en utopi att saker bara blir klara av sig själva men du fortsätter ändå hoppas. Under eftermiddagen kan du hamna i en diskussion med en äldre släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en hel del driv i ditt tecken just nu. Du vill bevisa både för dig själv och för andra vad du går för och det kommer att ta tid. Under dagen möter du en person som du inser har ljugit för dig och det kan skapa en ganska hetsig diskussion.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket som du vill hinna med den här dagen så det gäller att hänga med i svängarna. Du har haft massor av olika idéer, men nu börjar de äntligen bli en klarare bild över vad du vill och hur du ska uppnå ditt mål. När det gäller kärleken så kan det vara dags att ta tag i den nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns massor av kreativitet i ditt tecken och den kommer från Månens position. Utnyttja din skapandekraft och gör något härligt av den här dagen. Ett rykte om en vän får dig att fundera över lojalitet och förtroenden.

Vågen 23/9-22/10

Du är charmig glad och utåtriktad. Det finns en härlig dynamik i ditt horoskop just nu som du ska ta vara på. Den här dagen passar bra för mindre investeringar, framtids planering och att pyssla i hemmet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vägleder en vän som har råkat illa ut. Du vet att dina råd kanske inte uppskattas men du väljer att ge dem ändå eftersom du vill att din vän ska se att du är engagerad. Under eftermiddagen får du höra något som gör dig rätt så upprörd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som inte accepterar ett nej Det är för mycket som står på spel för att det här ska gå fel. Du har fokus på en idé som du har planerat en längre tid och som du nu vill förverkliga. Det blir en intensiv tisdag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du bryr dig inte så mycket om rykten, men det skulle du kanske göra eftersom de nästan alltid finns ett korn av sanning i allt som sägs. Just nu så kan du ana ett ganska komplicerat drama och på något sätt har du hamnat mitt i smeten.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn och harmonisk. Du verkar vara på resande for under större delen av den här dagen. För dig handlar mycket om nya intryck och massor av livsglädje. Kvällen bjuder på en del överraskningar av det mer positiva slaget.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara väldigt romantisk när du vill, men nu tycker du att du gett så mycket och fått så lite igen att du helt enkelt struntar i det. Fisken är inte så stark som hen vill ge ske ut av att vara utan påverkas lätt av sin omgivning och så är fallet idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons