Onsdag 11/7

10 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du har massor av tur den här onsdagen. Det finns flyt i det mesta du tar dig för. Om du spelar eller tävlar så  är chansen stor att du vinner, men bara mindre summor. Under kvällen passar du på att fira ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska mör den här onsdagen. Det har varit en lång vecka trots att du bara kommit halvvägs. Under dagen så håller du ett ganska lågt tempo oavsett om du arbetar eller är ledig. På kvällen unnar du dig något riktigt gott.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att kunna uppfylla ett löfte som du har gett. Det är viktigt att du håller vad du lovar. Den här onsdagen får du ett besked som rör ekonomin. Det är kanske inte vad du hoppats på, men det är ganska bra ändå.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen börjar intensivt. Du har mycket att göra och det gäller att inte sacka efter. Under den här dagen får du möjlighet att kolla upp en större investering. Frågan är om du har råd att lägga den här summan just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant dag där du får veta något som en vän som du först inte riktigt tror på. Du anser att du känner den här personen rätt så ingående, men det kan visa sig vara helt fel. Kvällen blir vänskaplig och trevlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar på att få som du vill i ett visst sammanhang. Det är inte ofta som du driver en linje så hårt som du gör idag, men du känner dig tvungen om du ska uppnå de resultat som du vill ha. Kvällen ser lagom intressant ut.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som väldigt gärna vill medla när det uppstår en konflikt och det gör det mellan två av dina vänner idag. Tyvärr lyckas inte dina medlingsförsök. Det är allt för som missämja mellan dina vänner för att kunna göra något åt i dagsläget.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som älskar livet just nu. Det finns glädje och massor av energi i ditt tecken. Den här dagen tar du ut svängarna lite extra och det gör att du presterar ut över det vanliga. Kvällen handlar om att kunna ta kritik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är trött på att höra bortförklaringar från en vän. Du har börjat inse att du kanske har haft fel om hen. Du trodde att hen var mer beroende av dig än tvärtom men nu verkar det inte vara på det viset. Kvällen bjuder på eftertanke.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön dag där du passar på att mysa med familjen och bara vara. På eftermiddagen och kvällen passar det bra att träffa vänner som du inte sett på länge. Du mår bra av att utöka din umgängeskrets lite.

Vattumannen 20/1-18/2

Din naturliga förmåga att få människor att trivas kommer väl till pass idag. Du lyckas att ena en grupp som inte alls brukar gå ihop. Nyckeln till din succé är din charm och din förmåga att se saker ut rätt synvinkel.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att våga visa vad du känner. Du brukar inte vara försiktig när det kommer till romantik, men av någon anledning såå ser din situation ganska komplicerad ut. På kvällen får du ett oväntat besked.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons