Torsdag 12/7

11 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På torsdagen tar du tag i olika uppgifter som har med hemmet att göra. Det blir en ganska monoton dag men du känner dig nyttig eftersom du får så mycket gjort på kort tid. Kvällen handlar om att återuppta en nygammal vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Idag funderar du på att göra en kortare utflykt. Det har varit lugnt och skönt ett par dagar men nu börjar du rent ut av känna lite rastlös och vill ha saker att göra. Under eftermiddagen passar det bra att shoppa lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar ett löfte på största allvar. Även om du vet att din vän kanske inte tänker på samma sätt som du gör så försöker du att se till att uppfylla din del av avtalet. Under dagen får du en fin komplimang av en person som du tycker är attraktiv.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att vara försiktig och inte blir allt för entusiastisk när du får höra ett rykte. Det är så lätt att dras med i din väns förväntningar, men innerst inne vet du att det är ganska orealistiskt att just den här drömmen slår in.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en massa förväntningar den här dagen. Du ska äntligen få träffa en person som du i stort sett inte sett på hela sommaren och du längtar verkligen. Det blir en härlig och varm dag där en vänskap växer ytterligare.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar flera bra initiativ idag och visar att du är en person som klarar att styra upp saker på ett föredömligt sätt. Under den här dagen kommer just den här organisationsförmågan väl till pass. Kvällen handlar om att visa känslor.

Vågen 23/9-22/10

Du har massor av bra energi i ditt tecken så ta till vara på den här entusiasmen. Du behöver verkligen lite aktivitet så varför inte pröva på en fysisk hobby. Det kan vara gym, att spring eller kanske någon kampsport.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du mycket med familjen. Det blir en mysig dag som kretsar kring dina nära och kära. Även om du saknar dina vänner så njuter du av den här familjetiden. Se upp med en grinig släkting som har en förmåga att strö vassa kommentarer omkring sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du överdriver ibland men du kan inte låta bli att krydda på sanningen lite. Just nu är ditt projekt att få ihop två av dina vänner för att du har bestämt dig för att de skulle passa så bra ihop. Du är smart och vet hur du ska få människor att bli nyfikna på varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar dagen lite som den kommer idag. Dina planer på netflix och hemmapyssel störs av en entusiastisk vän som vill träffa dig. Passa på att umgås med hen. Det var ett tag sedan ni träffades och ni kommer får en riktigt rolig dag om ni ses.

Vattumannen 20/1-18/2

Varför inta lyssna på din intuition idag. Du har starka känningar att något är fel så sjasa inte bort dem utan lyssna på din magkänsla. Under dagen får du sällskap av en familjemedlem eller vän när du håller på att slutföra ett av dina projekt. Kvällen handlar om tålamod.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intensiv och rolig dag där du lägger tonvikten på att hinna med både en hobby och att umgås med vänner. Den här dagen blir ett kärt återseende då fler av dina kompisar kommer hem från olika resor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons