Fredag 13/7

12 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är nära att bli förbannad på en äldre släkting idag. Hen provocerar dig både medvetet och omedvetet för att hen tycker du är lat. Du är inte lat, du väljer bara att snåla med din energi just nu. För dig handlar ledighet om att kunna ta det lugnt.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som sällan lyssnar på skvaller men idag får du höra något som väcker din nyfikenhet. Du inser att mycket kommer att förändras om de här ryktena är sanna. Du tillbringar dagen med att forska i det du hört.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och ganska intensiv fredag den 13. Just nu gör Månen dig rätt så skrockfull och det finns en risk att du ser svarta katter och stegar överallt den här dagen. Tänk på att skrock tenderar att bli en självuppfyllande profetia där din övertygelse får dig att tolka allt som omen.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en lugn och behaglig dag som du gärna tillbringar utomhus. Oavsett väder tycker du att det är skönt att komma ut och röra på dig. Idag träffar du gärna vänner som hyser samma entusiasm om naturen som du har. Du trivs att omge dig med människor som inte blir rädda för insekter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som är fast i en övertygelse att allt du gör är riktigt. Det är därför du blir lite paff när du upptäcker att en av dina förutsägelser inte alls slår in eftersom du missat en massa väsentlig fakta. Idag har du chansen att rätta till det här misstaget.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en skönt och lat fredag där fokus ligger på hemmet, familjen och vännerna. Du överanstränger dig knappast den här dagen. För dig är det viktigt att kunna vila ut ordentligt, särskilt om du har semester.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som just nu blir irriterad på att andra inte lyssna på vad du har att säga. Du vet du är bra på att medla, men då krävs det att båda parterna i en konflikt faktiskt tar åt sig av vad du har att säga.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag fäller du en del syrliga kommentarer. Det handlar om att du vill visa att du inte är en person som tillåter att bli trampad på. Just nu har en släkting eller en chef struntat i att fråga om din åsikt och då svarar du med att bli väldigt provocerad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att resa. Det är något som du brukar tycka om så länge det inte innefattar en lång bilresa. Du blir rastlös av att sitta stilla för länge. Idag får du äntligen ett besked om en persons känslor. Du blir både besviken och lättad på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns massor av entusiasm i ditt horoskop just nu. Du vill prestera oavsett om du är ledig eller jobbar. Du har långsiktiga mål och du betar av dem ett efter ett. Under den här dagen lyckas du över förväntan med något som du tar dig för.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag passar du på att avsluta ett projekt på jobbet eller i hemmet. Du har inte haft så mycket tid för det här som du skulle önska, men nu ser du till att få det gjort så du slipper ha dåligt samvete. Kvällen ser ut att kunna bjuda på en fest.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och annorlunda dag där du fokuserar på att få mycket gjort. Du vill klara av vissa projekt innan den här veckan är slut och du har kommit ganska långt redan nu. När det gäller kärleken har den fått ta ett stort steg tillbaka i ditt liv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons