Lördag 14/7

14 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att kul och släppa loss. Strunta i alla allvarliga projekt och framtidplaner för en gång skull och njut av nuet. Du behöver den här pausen för att kunna fokusera på framtiden vid ett senare tillfälle.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som sällan säger ifrån, men idag gör du det. Du är upprörd för något som nyligen har hänt och du visar det klart och tydligt. I övrigt en trevlig och kreativ dag där du utvecklas inom ett nytt område.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen bygger på att höra sanningen även om den gör lite ont. Ibland måste man lära sig den hårda vägen och det får du göra idag. Din vän eller släkting håller inte inne med vad hen tycker om ditt agerande i en viss situation.

Kräftan 21/6-22/7

Du är den som verkligen jobbar hårt för att nå dina mål men idag tar du en välförtjänt paus i strävanden. Du har fått bättre kontakt med en nygammal vän och du blir glad av att hen vill umgås lite mer just nu. Kvällen kan bjuda på en del flirtande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker smickra en person för att få hen på din sida, men det går inget vidare eftersom hen är omutbar. Egentligen är det inget riktigt allvarligt försök, men du vet att livet skulle bli enklare om hen höll med dig och backade dina åsikter.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir en blandning av att jobba med ett projekt och att försök komma ifrån inrutade vanor. Du kommer på dig själv med att tänka lite för fyrkantigt och det irriterar dig. Du skulle vilja vara mer flexibel.

Vågen 23/9-22/10

Ekonomin styr den här lördagen. Du har inte riktigt råd att göra de investeringar som du vill göra så därför försöker du hitta lösningar som är nästan lika bra. Det blir en tuff dag där fokus ligget på detaljer. Kvällen ser betydligt mer lättsam ut.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här lördagen tar du tag i något som har med ditt privatliv att göra. Det har varit lite kaos den senaste tiden men nu känner du att du äntligen börjat få kontroll. En vän vill att du ska vara lite impulsiv och hänga med hen på något.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen lägger du mycket tid och pengar på att få ihop en lösning på ett problem som du har. Det blir kanske inte riktigt så bra som du hoppats men det blir okej och du är nöjd med ditt sätt att hantera den här krisen.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen är du lite uttråkad. Det var länge sedan som du gjorde något riktigt galet och nu känner du hur rastlösheten tar tag i dig. Ring en vän, det finns minst en person som mer än gärna skulle hänga med dig idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ett projekt som du vill få färdigt men det går inte så enkelt som du hoppats. Det handlar om dåligt underarbete eller förberedelse. Risken är stor att du får börja om början igen och det gör att du förlorar tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som är en hopplös romantiker och det vet du om. Du blir ofta mer kär i själv idén av kärleken än i en viss person. Genom att idealisera dina partner så får du vissa problem när hen inte lever upp till dina förväntningar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons