Söndag 15/7

15 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen har du total frihet att göra som du vill och det gör dig lite förvirrad. Du är inte van vid den här typen av sysslolöshet och det kan få dig att bli en aningen handlingsförlamad. En vän har en idé som verkar väldigt tilltalande.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir riktigt mysig från morgon till kväll. Här pratar vi ett överflöd av god mat och trevliga upplevelser. Du sover gärna ut den här dagen och skippar frukost till förmån för en överdådig brunch. Kvällen ser ut att bjuda på massor av känslor, skratt och mys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är den som inte är rädd för att utmana oavsett om det är på jobbet eller privat. Idag drar du igång en vänskaplig tävling mellan dig och en vän. Du tycker det är kul att se vem som kan gå längst när det gäller den här utmaningen.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en mjukhet över ditt tecken idag. Du längtar efter att få spendera dagen med en person som verkar vara på väg att resa bort. Hen har kommit dig nära den sista tiden och du har insett vikten av att behålla hen i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din charm är din stora tillgång just nu. Ingen kan motstå dig och det vet du om. Själv njuter du av all positiv uppmärksamhet. Du tycker att det är fantastiskt med livet och sommaren i största allmänhet. En vän får dig på extra gott humör genom att säga rätt saker till dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som backar bara för att det är bekvämt. Om du tror på något så gör du det till hundra procent. En vän har vissa åsikter om hur man ska agera som kompis och ni två är inte riktigt överens om kriterierna. Du anser att din vän tar lite lätt på lojalitet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig, annorlunda och lite vågad. Du tar ut svängarna extra den här dagen. För dig är det roligt att kunna bjuda på dig själv även om det innebär att någon skrattar åt dina misstag. Kvällen blir festlig och ganska sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det du som briljerar och det gillar du. Det är inte så ofta som du ger dig själv möjligheten att känna dig nöjd med din insats men det gör du idag. Istället för att irritera dig på småsaker så lutar du dig tillbaka och njuter av det du åstadkommit.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen är du hungrig på att lära känna nya människor. Du är uttråkad på din vanliga bekantskapskrets och nu känner du ett behov av att få in lite nytt blod i ditt liv. Under dagen träffar du en hel del intressanta människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig söndag där tonvikten ligger på att njuta av livet. Du unnar dig lyx den här dagen både i form av shopping och av god mat. Du och social, glad och utåtriktad. Det finns massor av sprudlande glädje i ditt horoskop som gör dig väldigt attraktiv just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du lyckas ta dig an olika projekt som har med hemmet att göra. Du belönar dig för varje framsteg du gör. Dagen blir en blandning av nytta och nöje men kvällen handlar helt om att vara social med människor som du tycker mycket om.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig inte för att trappa upp kontakten med en viss person. Även om du vet att det inte är riktigt moraliskt rätt att vilja vara mer än vän med hen så kan du inte sluta tänka på personen ifråga. Hen har krupit in under ditt skinn mer än du vill erkänna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons