Måndag 16/7

16 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen tar du det lugnt. Det har varit intensiva veckor och du behöver få vila upp dig. Risken är att du sover bort en stor del av dagen om du har den möjligheten. Kvällen handlar om gamla vänner och att vara sig själv.

Oxen 20/4-20/5.

Du har behov av att få reda ut en konflikt innan den eskalerar men din kollega/vän är inte lika intresserad av att få det att fungera. Här gäller det att använda dig av dina diplomatiska talanger. Ibland måste man ge sken av att ge efter för att få som man vill.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen får du höra rykten som delvis kan bekymra dig. Det gäller en vän som du tidigare var tajt med men som du glidit ifrån den senaste tiden. Du är bekymrad över att ni inte är lika nära längre.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det dags att du bekänner färg. Du har alldeles för lätt att skjuta dina problem framåt i tiden och hoppas på att de ska lösa sig av sig själva. Det är bara att inse att inget är så enkelt. Det är dags att ta tjuren vid hornen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på överraskande roliga aktiviteter. Du blir inspirerad och road den här måndagen. En person som du inte träffat på länge dyker plötsligt upp igen och du inser hur mycket du faktiskt saknat hen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att gå igenom din ekonomi. Inte så roligt, men nödvändigt. Det har varit stora utgifter den senaste tiden och nu är det dags att du funderar på hur du vill lägga upp ett hållbart sparande inför framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Du tillåter dig att slösa den här måndagen. Det finns så mycket du vill ha och du har svart att neka dig själv någonting. Underdagen får du reda på en ganska kontroversiell hemlighet av en vän. Nu förväntas det att du kan hålla tyst med det du vet.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag njuter du till fullo oavsett om du är hemma eller ute på äventyr. Det blir en rolig men samtidigt avslappnande dag. Du har hittat en rytm som du trivs med. Under dagen tar du tag i vardagliga problem som har med pengar och hemmet att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på variation och massor av aktiviteter. Det blir en rolig dag där du inspireras att göra saker på ett lite annorlunda sätt. Kvällen handlar om att vara noggrann. En vän hör av sig med fantastiska nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen har du riktigt trevligt, Du umgås med personer som du tycker väldigt mycket om men som du kanske inte ser så ofta som du skulle vilja. Det blir en dag fylld av skratt, upptåg och äventyr.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du så mycket som du vill hinna med att det är svårt att fokusera på bara en sak i taget. Normalt sätt är du en mästare på multitasking, men inte idag. Du har svårt att hålla fokus och det gör att du missar viktiga detaljer.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska långtråkig. Du har egentligen en massa aktiviteter som du kan vara med på, men du orkar inte riktigt. Du funderar en hel del den här perioden. Mycket handlar om ett framtida val som har med arbetet att göra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons