Tisdag 17/7

17 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Det har varit en del motgångar rent personligt för din del, men nu känner du i hela kroppen att det är på väg att vända. Vissa Vädurar kan vara nyförälskade.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och varierande tisdag där du myser med familjen och umgås med vänner. Den här dagen är du rätt så trött, men du ser till att hålla humöret uppe ändå. Kvällen ser ut att bli rätt tidig. Du behöver få sova.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en anledning till att du inte alltid kan få som du vill i ett visst sammanhang. Oftast så har det gått din väg, men idag så stöter du på ett oväntat hinder. Här gäller det att tänka lite utanför ramarna och försöka att hitta kreativa lösningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du tröstar efter beröm från ett visst håll, men du vägrar att medge det högt. Eftersom du är så stolt av dig så har d svårt att erkänna att du vill blir bekräftad. I övrigt en trevlig men inte så varierande dag som du skulle önskat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är modig och framåt just nu och det är bra. Tack vare din vilja att förändra så når du dina mål snabbare än planerat. Väduren och Mars ger dig styrka och drivkraft att komma dit du vill. Kvällen blir sen men trevlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i ett problem som rör en nära vän. Hen har en tendens att trassla in sig och idag behöver hen din hjälp mer än någonsin. Du är organiserad och ser problemen för vad det är. Kvällen blir mysig. Kanske är du nyförälskad.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något slipat över ditt tecken just nu. Du är mycket mer beräknande än du brukar vara och det kan ha med Skorpionens inflytande över ditt tecken att göra. Den här dagen handlar om att fatta långsiktiga beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte den som håller dig undan en bra fest eller en rolig aktivitet. Idag verkar du vara bjuden på en trevlig aktivitet både på dagen och på kvällen. Du tillbringar det mesta av dagen utomhus. En bra tid att knyta kontakter inför framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du stressar fram ett besked från en vän men du är så otålig att du inte kan hjälp det. I din värld vill du att allt ska ske nu. Under eftermiddagen får du hjälp av en släkting att fullfölja ett projekt som du påbörjat.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du lite nervös. Det finns en person som du tycker mycket om, men som du har ett komplicerat förhållande till och idag så ska ni ses för första gången på länge. Det blir inte så enkelt som du skulle önska, men om du lyckas bryta isen kan det bli en magisk kväll. Var ditt vanliga charmiga jag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite dålig på att uppdatera dig på information som gäller din släkt. Det sker en hel del omkring dig utan att du märker det. Idag får du höra att en ung släkting står inför en omvälvande förändring. Det kan vara jobb byte, en familj eller något liknande.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig. Du umgås med personer som du inte träffat på länge och det blir ett kärt återseende. Under dagen får du höra roligt skvaller som rör en gemensam bekant. Kvällen kan bli intressant.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons