Onsdag 18/7

18 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen tar du tag i saker som rör familjen. Det blir en effektiv dag där du får mycket gjort och du känner dig nöjd med dig själv. Eftermiddagen ägnar du gärna åt nöjen som har med vänner och familjen att göra.

Oxen 20/4-20/5

Det finns få personer som du litar helt och fullt på, men idag har du inget annat val än att anförtro en ganska stor hemlighet till en person som du inte känner så väl. Det här blir jobbigt och lärorikt på samma gång eftersom du måste testa din tillit till maxgränsen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att hitta balansen i livet. Det händer ofta mycket omkring dig och du gillar när det är fullt ös men ibland behöver du varva ned och bara vara i nuet. Idag är en sådan dag då du får öva dig i att göra ingenting.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir en harmonisk och avslappnande dag där du går helt upp i nuet utan att bekymra dig om framtiden eller olika problem. Du stänger av mobilen och drar ur kontakten till datorn. Den här dagen blir väldigt stressfri.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rastlös. Oavsett om du arbetar eller har semester så känner du ett behov av att aktivera dig, men du vet inte riktigt med vad. Det är för lugnt tempo för att passa det livfulla Lejonet. En v än kommer med ett förslag som låter lite farligt men roligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att börja rota i saker som du inte har med att göra. Du har ett genuint intresse för andra människor vilket ofta leder till att du vill ta reda på mer om de personer du möter. Idag träffar du på en person som värnar hårt om din integritet och det väcker din nyfikenhet.

Vågen 23/9-22/10

Hur du än vänder och vrider på fakta så kommer du fram till samma svar och det tycker du är frustrerande. Du hoppades på att kunna förändra vissa saker, men tyvärr finns det för mycket yttre faktorer som komplicerar till saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir jobbigt att alltid gå in i försvarsläge när du stöter på en bekant som gillar att pika dig. Du är innerligt trött på er ständigt pågående kamp om vem som är bäst men du vet inte hur du ska kunna avsluta den på ett bra sätt. Kvällen blir rolig och väldigt kreativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns utrymme för förbättringar i den plan som du kommit upp med, men du har för bråttom för att hinna justera allt så det blir perfekt. Nackdelen är att du kommer behöva göra om vissa saker vid ett senare tillfälle och det skulle du sluppit om du gjort rätt från början.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir rolig och väldigt intensiv. Du umgås med vänner som du inte sett på länge och du skrattar gott åt allt skvaller som dina kompisar förser dig med. Kvällen kan bli lite romantisk om du bara vågar öppna upp ditt hjärta.

Vattumannen 20/1-18/2

Du stressar för mycket just nu och det gör att du inte varvar ned som du ska när du är ledig. Du sover illa och du har svårt att slappna av. Kvällen handlar om att ta och om att ge i en relation som blivit åsidosatt den senaste tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir varierande och rolig. Du har mycket att göra och det gäller att du har ordning på tankarna annars finns det en risk att saker blir fel. Idag tar du kontakt med en vän för att få råd i ett bekymmer som rör dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons