Torsdag 19/7

19 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har många aktiviteter inplanerade den här dagen, men det är roliga saker du ska göra så du bekymrar dig inte för att tidsschemat är lite krävande. Kvällen blir trevlig men alldeles för sen.

Oxen 20/4-20/5

Det är dags att du säger stopp. Du vet att det inte kommer att fungera längre om inte fler hjälper till så är det onödigt att ödsla energi på att driva det här projektet vidare. Du kommer att blir förvånad över hur samarbetsvilliga alla plötsligt är när du har fått nog.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du överraskar alla genom att göra något helt oväntat idag. Det är i och för sig inte ovanligt att Tvillingen är impulsiv, men det här tilltaget förvånar till och med dig själv. Under eftermiddagen är det dags för en förändring.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt fundersam över något som du får höra idag. Du får helt enkelt inte ihop ekvationen. Du börjar inse att en vän eller bekant inte alltid säger sanningen utan att hen har en förmåga att ljuga både om små och lite mer allvarliga saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar det lugnt idag. För dig finns det verkligen ingen anledning att stressa. Det har varit mycket till och från även under sommaren men idag kan du verkligen bara slappna av och njuta, Kvällen blir rolig och utmanande.

Jungfru 23/8-22/9

Du gillar inte intriger, men du har insett ätt ibland måste man ge sig in i spelet för att inte hamna utanför. Idag är en sådan dag då du ytterst ovilligt blandar dig i saker som kan vara lite manipulativa. På eftermiddagen gör du av med pengar om möjligheten ges.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir intressant och lärorik. Du får testa dina begränsningar men också lära dig hur mycket som bara sitter i hjärnan. Om du bara vågar tänja på gränserna så kommer du inse att du kan så mycket mer än du vet om.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här torsdagen är du väldigt aktiv. Du gillar att hålla igång och till skillnad mot många andra så bekommer hettan inte dig lika mycket. Du är en är en öken varelse som helt enkelt kommer bättre överens med både sol och värme än resten av zodiakens tecken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen tar du till vara på möjligheten att bara ta det lugnt. Oftast har du massor av projekt på gång, men just idag har du bestämt dig för att ta dagen som den kommer och inte stressa. Kvällen blir trevlig och social.

Stenbocken 22/12-19/1

Du brukar inte ha några problem med att bara ta det lugnt, men nu har det varit lite för mycket av det goda. Du behöver få omväxling och därför kontaktar du en vän som du vanligtvis inte brukar vara med så mycket. Det blir en annorlunda men rolig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du gillar sol, mat och goda drinkar något som du utnyttjar till fullo den här dagen. Om du arbetar så blir det kvällen som får bjuda på lite lyx. Under den här dagen får du nyheter om jobbet som kan inspirera dig att göra något annorlunda och nytt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill så mycket just nu, men det är inte säkert att du orkar starta igång alla projekt som du vill arbeta med. Istället så funderar du mycket över kärleken, passionen och över dina känslor. Livet är minst sagt komplicerat för din del.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons