Fredag 20/7

20 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns saker som hindrar dig från att komma framåt den här fredagen. Mycket existerar bara i ditt huvud, men det finns också konkreta problem. Här gäller det att tänka flexibelt och försöka se lösningar som ligger utöver den vanliga mallen. Kvällen blir festlig.

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket att stå i den här fredagen. Det finns flera projekt som du vill ro i land innan du tar helg. Är du ledig så har du aktiviteter inplanerade nästan hela dagen. På kvällen är det familjen som gäller. Du vill gärna mysa hemma med dina nära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en positiv dynamik i ditt horoskop den här fredagen. Du känner dig utvilad och redo att ta dig an alla typer av utmaningar. Kvällen blir rolig. Den bjuder på en trevlig kombination av socialt nätverkande och avslappnande kompis häng.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att vara med vänner och om att njuta av livet. Det blir en omväxlande och intressant dag som bjuder på massor av minnesvärda ögonblick. Idag finns det en risk att du gör av med pengar på saker som du varken vill ha eller behöver. Du är lite för impulsiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ifrågasätt inte en vän för du kommer bara bli besviken på svaret. Du vet att den här personen oftast sätter sig själv i första rummet och det brukar du inte ha ett problem med, men idag blir du arg eftersom hen inte finns där när du behöver hen.

Jungfru 23/8-22/9

En släkting har trasslat in sig i en besvärlig ekonomisk sits och nu vänder sig hen till dig för att få hjälp och råd. Det är inte första gången som hen gör på det här sättet och därför är du inte så lyhörd för hens rop på hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Du brukar inte vara den envisa typen, men den senaste tiden har jord åter igen influerat ditt tecken och det förstärker egenskaper som envishet, lojalitet och tålamod. Du kommer på dig själv med att kunna hantera situationer som är påfrestande utan att det bekommer dig särskilt mycket.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen blir väldigt aktiv. Du har många saker som du vill göra på kort tid. Det mesta av fredagen tillbringar du utomhus och värmen får dig att leva upp. En överraskning väntar under eftermiddagen eller kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en oro hos dig att saker inte ska vara på samma sätt till hösten som de har varit under våren. Du känner att det ligger en förändring i luften. Dagen handlar om att ta kontakt med dina vänner och försöka ordna en sommarträff.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är du på ett större evenemang och det tycker du är roligt. Du har verkligen sett fram emot att få träffa vänner från förr och nu när möjligheten finns så tar du den. Ett kärt återseende skapar kontakter och ger dig idéer om framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som säger nej till en utflykt. Den här dagen handlar om gamla vänner och om att se människor för vad de är. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lär dig att det är svårt att gå tillbaka till det gamla när man väl har lämnat det.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du en del tankar i ditt huvud som egentligen inte borde vara där. Du försöker att rensa hjärnan på allt som inte hör dagen till, men det är svårt. Det finns en del oklarheter i ditt liv som du borde reda ut innan det blir ännu mer trassligt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons