Lördag 21/7

21 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen ägnar du åt att njuta av livet. Du tar det lugnt och stressar inte. Det finns en nöjdhet och en harmonisk aura över hela ditt tecken just nu. Under eftermiddagen kan ett samtal få dig att ändra dina planer för kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du rastlös. Du har svårt att slappna av och bara vara. Mycket i ditt liv kretsar kring arbetet oavsett om du är ledig eller jobbar. Idag är det de här tankarna som dominerar. Kvällen kan bli social och trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något lite busigt över ditt tecken just nu. Du tycker det är kul med rackartyg och oskyldiga spratt. Tyvärr är det inte alla i din omgivning som uppskattar den här typen av humor. Försök att känna in vilka du kan driva med och vilka du ska låta vara i fred.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på olika sorters äventyr, men de har alla en sak gemensamt. Du är mitt uppe i allt som händer. Det finns massor av olika aktiviteter den här lördagen och du tänker inte missa en endaste en av dem. På kvällen räcker du ut handen åt en vän för att försöka bli sams med hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen har du en del att göra så det gäller att hålla ett högt tempo om du ska hinna med. Oftast är du för trött på helgerna för att ta tag i den här typen av projekt, men idag så finns det både driv och vilja i ditt horoskop.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som mer än gärna tjänar lite extra pengar om du har möjlighet till det. Idag får du ett frestande erbjudande, men det visar sig vara kostsamt när det gäller tid och engagemang. Frågan är om pengarna uppväger förlusten av fritid.

Vågen 23/9-22/10

Som man bäddar får man ligga, det är summan av den senaste tiden för din del. Du har trasslat in dig i en komplicerad relation och nu vet du inte hur du ska kunna lösa det här dilemmat på ett smidigt sätt. Du har försökt vara diplomatisk mot den här personen men det fungerar inte.

Skorpionen 23/10-21-11

En person ger dig en inbjudan som gör dig både glad och rörd på samma gång. Du trodde aldrig att hen skulle komma ihåg dig nu när hen har så mycket att tänka på. Din vän visar vilken vän hen verkligen är när det gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag passar du på att träffa personer som du nyligen blivit bekant med. Det kan vara att du är ute och reser eller så har du träffat nya kompisar genom en aktivitet. Du vet att ni kommer snart att gå skilda vägar så därför gör du det mesta av dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

I ditt liv finns det mycket du skulle vilja förändra och det mesta handlar om vissa privat relationer som inte fungerar så bra. Du brukar inte ge människor en andra chans, men nu är du villig att ompröva er relation igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag passar du på att ägna dig åt en hobby. Det kan vara med personer som du inte träffar så ofta eller med kollegor som alla har varit borta över sommaren. Det blir en skön, avslappnande och rolig lördag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här lördagen passar du på att hänga med vänner och bara ta det lugnt. Du orkar inte riktigt ta tag i vardagliga problem utan väljer att skjuta dem på framtiden. En harmonisk och mysig dag som slutar med en överraskning.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons