Söndag 22/7

22 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen har du en del saker som du bör ta tag i. Det blir en intensiv dag men en lugnare kväll. Vad som är viktigt den här dagen är att hålla rätt på dina prioriteringar. Gör gärna en lista på det viktigaste.

Oxen 20/4-20/5

Idag handlar dagen om att vila. Du behöver samla ihop dig innan nästa vecka. Oavsett om du arbetar eller är ledig just nu så blir hettan i kombination med olika förberedelser som du måste göra påfrestande. Du behöver ta många pauser för att orka med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns många saker som gör dig upprörd just nu och illojala vänner är en av dem. Du får höra elakt skvaller av en kompis och det gör dig väldigt irriterad eftersom du inte trodde att hen var den skvallriga typen. Kvällen handlar om starka känslor.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar tag i saker som är praktiska idag. Du tycker det är skönt när det händer konkreta saker som att se ett projekt växa fram eller skapa en ny maträtt. Under den här dagen passar du också på att prata mycket med en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en oro i ditt tecken just nu. Du har varit ifrån en person väldigt länge och nu undrar du hur det kommer att bli när ni ses igen. Du behöver bara plocka fram din vanliga charm och humor så kommer du att bryta isen direkt mellan er.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig men intensiv söndag. Glöm det där med att bara sitta still och ta det lugnt. Nu är det action som gäller. Som Jungfru utmanas du att göra saker om du kan tycka är lite jobbigt. Det kan vara saker som drar åt det äventyrliga till och det blir utmanande för en Jungfru.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du det lugnt på allvar. Du går in i en hormonisk bubbla där inget riktigt kan störa dig. Det blir en underbart slö och härlig dag. Under eftermiddagen passar det bra att ägna sig åt lagom jobbiga projekt så som att laga mat, baka eller kanske gå en promenad i skogen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inga måsten idag och det tycker du är skönt. Som Skorpion så mår du som bäst när du kan vara impulsiv. Du gillar tanken på att dagen ligger som ett oskrivet blad framför dig. Ditt enda bekymmer den här dagen verkar vara att många är bortresta och det finns få du kan umgås med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och varierande. Du har många små aktiviteter att se fram emot. Under den här dagen så träffar du på nya personer som charmas av din humor. Du gillar att möta främlingar eftersom då kan du påverka bilden de får av dig.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen försöker du träffa vänner men det kan bli svårt eftersom det är så få hemma. Till slut tar du kontakt med personer som du nästa aldrig träffar vilket visar sig bli ett lyckokast. Det blir en riktigt trevlig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som sällan säger nej till att umgås, men idag har du fått nog av människor och håller dig för dig själv. Har du möjlighet så ägnar du det mesta av den här dagen åt en hobby. Kvällen blir trevlig men lite för sen med tanke på att det är vardag imorgon.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på dig själv för att du inte tar kontakt med en vän när du har möjligheten. Det blir inte alls som du tänkt dig, mycket för att du i den här typen av sammanhang blir lite blyg och drar dig undan. Din vän tycker att du betedde dig konstigt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons