Måndag 23/7

23 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar tag i ett problem som har med familjen att göra. Det är egentligen inget speciellt, men du känner att du måste få det ur världen för att kunna slappna av och njuta av sommaren. Kvällen blir lovande, men lite annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inte mycket som du hinner med den här måndagen och du känner dig både förvirrad och lite konstig efter en omställning som du nyligen gjort. Det kan vara att du är tillbaka på jobbet, kommit hem från en resa eller nyligen börjat din semester.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt osäker på om ett rykte stämmer eller inte. Det finns så många osäkra faktorer att det troligtvis rör sig mer om förtal än om en sanning. Trots det väljer du ändå att undersöker saken närmare, du vill vara på den säkra sidan.

Kräftan 21/6-22/7

För dig blir den här dagen lite för intensiv. Det är så mycket som händer att du inte riktigt hinner med att fundera över konsekvenserna. Ibland kan det vara bra att bara gå upp i nuet och att inte fundera för långt fram eftersom framtiden alltid är oviss.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inga om och men den här dagen. Det är raka rör som gäller och det passar dig bra. Måndagen handlar om att ha kul och att ägna dig åt fysiska utmaningar. Kvällen bjuder på lagom mycket aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Du är praktiskt lagd och idag får du användning för den sidan. Du visar både dina vänner och dig själv att du är en kraft att räkna med när det kommer till skapande processer. Under eftermiddagen kan du få lite tips om jobb och utvecklande kurser.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska intensiv start på veckan, men det passar dig bra eftersom dagen går fort och du har roligt. Hela den här måndagen blir lite av repetition och det tycker du är skönt eftersom då kan du jobba på utan att tänka så mycket.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en annorlunda dag som handlar om att säga nej fast du egentligen skulle vilja säga ja. Ditt förnuft och din känsla är inte på samma våglängd i just det här fallet. Tänk på att din magkänsla oftast har rätt. Din intuition är starkare än de flestas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och aktiv dag där du ägnar dig åt saker som har med vatten att göra. Nya vänner livar upp dagen. Under eftermiddagen får du höra något som förvånar dig väldigt mycket. Det här skvallret gör dig både glad och lite ställd.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen går rätt så långsamt. Du har inte så mycket fantasi den här dagen så du gör i stort sett ingenting. Om du ska aktivera dig är det dina vänner som får komma med förslag. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera att en vän har fel. Hen brukar alltid kolla igenom sina fakta noggrant, men inte idag. Under den här kvällen får du möjlighet att visa vad du går för i en situation som har med kreativitet att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som sällan blir arg, men du kan bli upprörd och det blir du idag. Någon har undanhållit sanningen för dig och det gör dig både ledsen och irriterad. Under kvällen inser du att det kanske inte är så allvarligt som du först trodde.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons