Tisdag 24/7

24 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns val som du måste göra den här dagen även om du egentligen vill slippa dem. Du vet att du kommer att såra någon till slut, men du vet inte hur du ska kunna undvika att den händer. Situationen har gått för långt för att kunna stoppas nu.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen fokuserar du på saker som du måste få gjorda på morgenen och saker du vill göra på eftermiddagen. Det blir en rolig dag som går fort. Den här dagen träffar du nya människor som du gillar att umgås med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en konstig dag där alla val leder till något helt nytt. Oavsett om du fattar små eller stora beslut den här dagen så kommer det att påverka din framtid i någon utsträckning. Kvällen bygger på vänskap och förtroenden.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Äntligen börjar flera av dina trassliga relationer att lösa sig och du hittar tillbaka till din inre balans igen. På jobbet är det lite att göra så du får möjlighet att lära känna dina nya kollegor lite bättre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på flera överraskningar varav de flesta är enbart positiva. Det blir en rolig och händelserik dag där du känner att du kommer framåt i dina ambitioner. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Jungfru 23/8-22/9

Att blir arg hjälper knappast så försök att behärska dig när en bekant eller kollega uppför sig illa. Du vet hur du ska hantera den här typen av situationer, men just nu influeras ditt tecken av eld vilket kan få dina känslor att hetta till mer än vanligt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och varierande tisdag där du lär dig mycket. Du kanske är på kurs, har börjat en ny hobby eller håller på att självutbilda dig inom ett visst område. Den här dagen är du utomhus så mycket som du bara kan.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lugn tisdag där fokus ligger på nuet och inget annat. Du njuter av varje sekund, särskilt om du är ledig. Det finns massor av kreativitet och inspiration i ditt tecken just nu. Månen påverkar såväl dina känslor som din konstnärliga sida.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är utvilad och på ett strålande humör den här tisdagen. Har du möjlighet så ser du till att träffa en vän som du inte sett på ett tag. Ni har gått om varandra med era semestrar. Kvällen blir ganska tidig eftersom du behöver få sova ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket att ta tag i, men du orkar inte riktigt den här tisdagen. Det handlar om att du inte vet vart du ska börja och då struntar du helt enkelt i allt. Under dagen får du kontakt med en person som du gärna vill träffa. Kvällen blir sen och väldigt rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den mest organiserade personen idag. Du påbörjar lite uppgifter här och där och avslutar nästa ingenting. Ditt problem är att dina tankar inte riktigt är fokuserade på det som du har för händerna. Du funderar över framtiden istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en risk att du inte får som du vill i ett visst sammanhang och då blir du sur och irriterad. Tyvärr hjälper den knappast att du surar, du måste hitta alternativa vägar för att uppnå dina mål. En ambitiös vän kan ge dig lite tips.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons