Onsdag 25/7

25 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ambitiös och rolig onsdag där du äntligen lyckas med något som du tragglat med under en längre tid. Du är nöjd med ditt resultat och nu vill du bara finslipa det ytterligare lite till. Kvällen blir mysig.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen har du fullt upp hela dagen. Du ligger efter med saker som du har lovat att bli klar med. Här gäller det att ha en plan om du ska hinna med allt. Det finns massor av positiv energi så det är bara att jobba på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får sällan så mycket beröm som du får idag. En vän, släkting eller chef är väldigt imponerad av något som du åstadkommit. Njut av uppmärksamheten. Under dagen träffar du nya, roliga människor. Det blir en bra onsdag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns personer som inte alltid lyssnar så uppmärksamt på dig som du skulle önska att de gjorde. I det här fallet vet du bäst och du vet även att dina kunskaper kan förhindra många extra timmar av arbete. Kvällen blir lugn och skön.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte på ditt bästa humör den här onsdagen. Det finns en person som du gärna skulle vilja träffa, men hen tycks aldrig ha tid med dig numera. Det beror på att hen har många järn i elden, inte på att hen inte vill träffa dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan backar i en konflikt, men idag inser du att det är det bästa sättet att undvika en massa onödigt gräl. Din vän eller släkting eldar upp sig för småsaker och då är det bara att hålla sig undan.

Vågen 23/9-22/10

Din förmåga att medla kan komma väl till pass den här dagen. Du hamnar mitt i en konflikt som är väldigt infekterad, men tack vare ditt sätt att få människor att se på problem från olika synvinklar så kan du kanske skapa förståelse för båda parters ståndpunkter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska intensiv onsdag där tonvikten ligger på att ha kul och att göra så lite som möjligt som är nyttigt. Du skämmer gärna bort dig själv den här dagen. Kvällen bjuder på varierande nöjen och en hel del skratt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns få personer som lyckas så bra som du gör idag. Allt går din väg och du njuter verkligen av all uppmärksamhet. En person som du tycker är väldigt attraktiv tar mer och mer kontakt med dig. Du tycker det är roligt, men undrar om det finns någon hake.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag handlar det om att lära känna nya människor och att utvecklas inom arbetet eller en hobby. Det blir en rolig dag där du får känna på tuffa utmaningar samtidigt som du inser att du är närmare dina mål än du trodde i våras.

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger sällan nej till saker som har med ett fritidsintresse att göra. På något sätt så ser du till att det finns utrymme för just den här hobbyn i ditt liv oavsett hur mycket annat du har inbokat. Idag får du äntligen ett besked som du väntat på.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite grinig eftersom den här veckan inte går så som du har planerat. Du har grälat med en vän, misslyckats med en uppgift och råkat trampa en ganska betydelsefull person på tårna. Ta det lugnt, än finns det tid att reda ut alla de här problemen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons