Torsdag 26/7

26 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du vara i centrum för allas uppmärksamhet och det gör dig på topphumör. Din kreativitet flödar och du saknar knappast idéer till aktiviteter. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa en vän varför hen betyder så mycket för dig.

Oxen 20/4-20/5

En här torsdagen är du ganska trött men försöker hålla uppe ditt goda humör. Du omger dig med människor som du tycker om och då orkar du lite till. Under dagen hjälper du en bekant, vän eller släkting som lider av kärleksbekymmer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är du är inte en person som klarar av motgångar så bra just nu. Idag när råkar ut för ett mindre bekymmer tar det upp hela din värld och du blir väldigt upprörd. På eftermiddagen inser du att du betett dig barnsligt och försöker kompensera ditt beteende.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lekfull och trevlig torsdag som först och främst handlar om vänskap, familj och att mysa. Om du jobbar så är tempot fortfarande lugnt och du kan ta dig tid att göra saker du inte hinner med i vanliga fall.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inga risker som är värda att ta för din del idag. Spela med säkra kort så vet du att du inte förlorar. Eftermiddagen bjuder på trevligt sällskap i form av en vän/vänner som du inte sett på länge. Kvällen blir intressant.

Jungfru 23/8-22/9

Den här torsdagen handlar om att bestämma sig. Nu när du influeras av Vågen kan mista beslut vara jobbigt. Du ältar alla för och nackdelar tusen gånger innan du kommer fram till vad som är bäst för dig. Kvällen blir underlig och trevlig på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir till vad du gör den. Den ligger som ett oskrivet blad och det gillar du. Det är sällan som du tillåter dig vara så här impulsiv som du är idag. Under eftermiddagen får du möjligheten att lära känna, nya intressanta människor.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag får du beröm från en bekant eller chef och det gör dig på gott humör. Det är väldigt sällan som du törstar så mycket efter uppmärksamhet som du gör just nu. En kombination av Månen och Mars får dig att vilja synas och märkas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du ett rejält kliv framåt och det ger dig enbart fördelar. Du brukar kunna ta för dig när tillfälle ges och idag se du möjligheten till att vinna mark inom flera områden. En vän mår lite dåligt idag och du gör ditt bästa för att trösta hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag väljer du att ta det väldigt lugnt. Du mår inte så där jättebra och du behöver få tid att återhämta dig. Fördelen är att dina vänner tycker väldigt synd om dig och du kan få ett spontanbesök av någon som vill muntra upp dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen blir lugn. Du tar en paus i dina vanliga projekt för att ägna dig åt en vän som behöver din uppmärksamhet. Det blir en bra dag där du fokuserar på det som är viktigt i ditt liv. På eftermiddagen kan det finnas utrymme för en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen ägnar du dig åt något som du tycker väldigt mycket om. Det kan handla om en fritidsaktivitet eller något som du sällan får göra på jobbet. Det blir en bra och berikande torsdag för din del.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons