Fredag 27/7

27 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar dig själv på för stort allvar idag. Försök att se de situationer som du hamnar i med lite humor så mår du bättre. Det blir en rolig och annorlunda fredag där fokus ligger på äventyr och på att vara modig, något som passar dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du återvunnit något av all den energi som du tappat under början av veckan. Det blir en bra och innehållsrik dag där du lär dig nya saker och upplever inspirerande miljöer. Just nu är det främst familjen som gäller och det passar dig bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en förväntan den här fredagen. Det ligger en förändring i luften och det är något som du ser fram emot. Det kanske inte blir så som du tänkt dig, men planeterna kommer att styra in dig på rätt spår om du bara litar på din magkänsla idag.

Kräftan 21/6-22/7

Kärleken är underlig, inte minst för dig. Du har en person som du saknar mycket just nu, samtidigt kan hen göra dig galen med bara en blick eller ett ord. Det finns få personer som du har en så komplicerad relation till som just hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en fantastisk fredag. Du är på ditt bästa humör och det spritter i dig av idéer. Idag tar du ett oväntat initiativ genom att höra av dig till en person som du brukar träffa i ett gäng, men som du vill umgås själv med idag. Hens reaktion blir förvåning, men också glädje.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att göra saker tillsammans med dem du älskar. Det blir en harmonisk och trevlig dag där du kan slappna av ordentligt. Andra tar hand om dig och skämmer bort dig vilket du njuter av. Kvällen blir mysig men alldeles för sen.

Vågen 23/9-22/10

Ingen tycker synd om dig utom du själv just nu. Det är du som målat in dig i hörnet som du befinner dig i och det är du som måste hitta ett sätt att ta dig därifrån. Använd din kreativitet och din förmåga att vinna vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har så mycket som du vill hinna med den här fredagen och du stressar alldeles i onödan eftersom du kommer att inse på vägen att du ändå måste prioritera bort vissa saker. Du är inte bra på att välja, men idag får du öva dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen vill du vara ensam med en person som du tycker mycket om eller som du rent ut av är förälskad i. Det blir inte som du tänkt dig för hen vill att ni ska umgås tillsammans med några andra. Det här drar ned ditt humör idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Någon försöker att locka ut dig från ditt hem idag och det vill du inte alls. Du trivs bra innanför din fyra väggar, men ödet har andra planer för din del. Var beredd på en oväntat händelserik och stimulerande fredag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag gäller det att ha tungan rätt i munnen. Du har många aktiviteter som du vill hinna med och risken är stor att du får avstå från vissa saker. På kvällen hjälper du en ung släkting med ett projekt som hen har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte rädd för att dela med dig av dina nyheter, men du är rädd att de ska spridas vidare eftersom du inte känner vissa av dina kollegor så väl. Det här blir ett sätt att se om du kan lite på dem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons