Lördag 28/7

28 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen finns det vissa frågetecken som du bör reda ut. Det har varit en hel del som hänt den senaste tiden och det gäller att du känner att du är på banan. I övrigt en ganska lugn lördag där du ägnar dig åt att reflektera över framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Du vilar upp dig ordentligt den här lördagen. Veckan har varit intensiv och du behöver verkligen få lite lugn och ro. Den här dagen passar bra för utomhusaktiviteter och spontanshopping. På kvällen är det familjemys som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som oftast får som du vill tack vare din charm och ditt behagliga sätt. Idag stöter du på en person som inte låter sig duperas av dig och det gör dig lite förvirrad. Du får hantera den här personen rationellt och med argument istället för att försöka charma hen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på rätt så uselt humör. Dina planer för den här dagen går inte så som du tänkt dig dem och därför blir du irriterad. Den person som du vill umgås med har annat för sig och det sårar dig att hen inte prioriterar att vara med dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen handlar om att lyssna och lära, något du är ganska bra på när du vill. Du får möjligheten att testa på något nytt som både kan vara lite ansträngande men också utvecklande på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en lättja hos dig som bara kan dyka upp under sommaren. Det är som om allt ansvar och alla förpliktelser bara rinner av dig. Du njuter av att vara spontan och att göra saker du inte brukar göra i vanliga fall.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en annorlunda lördag där du är mycket med en vän som du inte sett på länge. Ni brukar inte hinna umgås på vardagar eftersom båda har fullt upp med sitt. Nu när det är sommar och helg finns det mer utrymme för er båda att vara lite spontana.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag får du höra skvaller som gör dig riktigt arg. Du känner dig sviken både av din vän och av din sommarflirt. Något har hänt den senaste tiden och det är inte så lätt att reda ut vad det är och hur det påverkar dig. Du vet bara att människor du bryr dig om undanhållit dig information.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du inget för givet. Det har hänt så mycket den här sommaren att allt känns öppet både när det gäller kärleken, framtiden och jobbet. Under eftermiddagen passar du på att träffa en vän som du saknat väldigt mycket. Det blir en trevlig eftermiddag.

Stenbocken 22/12-19/1

Hur du en försöker så kommer du inte undan den här gången. Du vill egentligen inte bli indragen i massor av drama, samtidigt tycker du det är lite småroligt med interna konflikter. Idag träffar du flera personer som du inte sett på hela sommaren och det blir fantastiskt roligt och lite dramatiskt.

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen tar du det lugnt och njuter av att vara ledig. Du har lite svårt att hantera värmen som det finns en chans att du tillbringar dagen vid eller på vatten bara för att få lite svalka. Idag planerar du inför hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du verkligen har gjort saker komplicerade i ditt liv. Genom att försöka gör en viss person svartsjuk eller avundsjuk har du inte bara lyckats reta upp hen, du har även gett en tredje person falska förhoppningar.  Nu vet du inte hur du ska kunna hantera det hela.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons