Söndag 29/7

29 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du stärka banden till en person som du inte känner så väl, men som intresserar dig. Du och hen är kanske inte jättebra vänner men det finns en kemi mellan er som du gärna skulle vilja utveckla lite mer.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och annorlunda söndag där du njuter av svalka och trevliga människor. Du är gärna vid havet eller vid annat vatten den här dagen. Oxe trivs väldigt bra när du får möjlighet att komma ut i naturen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du diskuterar en fråga som betyder mycket för dig och risken är stor att det blir din svaghet. När personen du argumenterar med inser vad det här betyder för dig som kommer hen att utnyttja det till sin fördel. Ibland blir du för passionerad.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del att fundera över och det gäller att du inte blir upprörd över saker som du ändå inte kan påverka. Det finns så mycket du kan göra så försök att fokusera på de bra bitarna i ditt liv istället. Under kvällen tar du ett för dig ovanligt initiativ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett känt ordspråk som handlar om att som man bäddar får man ligga och innebörden av det inser du idag. Du har verkligen trasslat in dig i en komplicerad situation och det är inte alls säkert att du kan klara av den.

Jungfru 23/8-22/9

Idag vill du gärna förändra något för att vardagen ska bli enklare för dig. Det kan handla om en större eller en mindre förändring för din del. Vad som gäller är att du inte faller för frestelsen att acceptera den första lösningen på problemen som du kommer på. Fundera lite mer över vad det är du vill.

Vågen 23/9-22/10

Den här söndagen försöker du komma till rätta med en konflikt. Du ogillar att vara osams med dina vänner och du avskyr att vara osams med din familj. Idag är du villig att kompromissa en hel del för att ni ska bli sams igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en driven person som ofta lyckas med det du förutsatt dig. Idag får du bekräftat att ett projekt som du påbörjat kommer att fortlöpa så som du tänkt dig det. Det blir en intressant och utvecklande dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den hör söndagen får du kontakt med en person som har hållit sig borta från dig hela sommaren. Du inser att du sårat hen ordentligt och att det kommer att ta tid att bygga upp er relation igen. Du måste ha tålamod.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här söndagen passar du på att vara så mycket du kan med ett helt gäng med vänner. Du vet att ni snart kommer att skiljas åt igen och du passar på att göra det mesta möjliga av den här dagen. Det kan bli väldigt sent, så jobbar du måndagen kommer du vara trött.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet inte hur du ska hantera en person som hela tiden gör som hen vill trots att hen upprepade gånger lovat att lyssna bättre. Varken hot, muta eller att blir förbannad hjälper på den här personen. Här är det bra att vara smart och en aning manipulativ.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns få risker som är värda att ta för din del. Det är bättre att du helt enkelt börjar om från början med ett flertal relationer än att komplicera till dem ännu mer. Du vet ändå inte vad du vill så varför trassla i dig i en relation som du egentligen inte är intresserad av.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons