Måndag 30/7

30 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag är det bra om du gör kloka val baserat på förnuft och inte hela tiden lyssnar på ditt hjärta. Väduren har inte samma utpräglade magkänsla som tex Kräftan så därför kan det vara bra att tänka logiskt, särskilt i frågor som rör investeringar.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska tung. Du har en härlig period bakom dig men idag handlar det om att strukturera och organisera saker antingen på jobbet eller i hemmet. Försök att ändå hålla ett lugnt tempo fast du har mycket du vill göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland blir du helt ställd av en väns syn på världen. Hen är väldigt naiv och har svårt att föreställa sig att någon kan vara elak utan anledning. Idag blir din vän sårad och du finns därför att trösta. Kvällen handlar om att vara driven framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland så är du lite väl dramatisk i dina utspel och då blir det kanske inte helt som du tänkt dig. Just nu är Månen stark i ditt tecken och det lockar fram ännu mer dramatik i din personlighet, något som märks tydligt idag då du bli väldigt svartsjuk på en person som du inte ens har ett förhållande med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du som passar på att göra allt som du inte hunnit med de senaste veckorna. Främst handlar det om småärenden som att handla saker, boka tider och styra upp i ekonomin. Det blir kanske inte en så rolig dag, men den blir effektiv. På kvällen belönar du dig för allt hårt slit.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen försöker du att få igång lite vardag igen. Oavsett om du är ledig eller jobbar så mår du som bäst när det finns en struktur i form av mattider och vardagliga sysslor. På eftermiddagen ägnar du dig gärna åt en hobby eller åt att laga mat.

Vågen 23/9-22/10

Det finns så mycket som du kan påverka idag om du bara visar vad du går för. Genom att vara effektiv och idérik kommer du att kunna vinna mycket sympati hos en högre chef eller en äldre släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en dag som du sent ska glömma. Just den här måndagen händer allt som inte får hända, men trots det så utvecklas dagen till att bli en av de bästa på länge. Du inser att ibland kan ödet gripa in och skapa möjligheter som du inte ens anat fanns.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här måndagen finns det en stor risk att du tappar bort något som är värdefullt för dig. Det kan röra sig om pengar, ett smycke eller något annat personligt. Det blir något av ett uppvaknande för din del. Du inser att du måste få bättre ordning både på dig själv och på din vardag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir riktigt intensiv. Du har många människor omkring dig som plötsligt vill ses, antingen på en kortare fika eller en helkväll. Lägg till träning och en del måsten som har med en resa att göra så inser du hur fullbokad du är.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir urtråkig, men väldigt nyttig. Du har en massa projekt som står antingen inför en uppstart eller ett avslut och idag lyckas du med konststycket att hålla alla bollarna i luften samtidigt utan att för den sakens skull tappa fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Fisken om någon vet hur komplicerad kärleken är. Du får syn på en person som du inte sett på hela sommaren och plötsligt vaknar alla känslor till liv igen. Du inser att du inte bara kan gå vidare och glömma, du måste få till en nystart i er relation eller ett avslut.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons