Tisdag 31/7

31 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant tisdag där du tvingas att inse att du inte är så stark som du tror att du är. Oavsett vad som händer är det inte fegt av vara svag inför människor som man älskar, tvärtom så visar du att du litar på dem som står dig nära.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir väldigt innehållsrik och du hinner med mer än du räknat med. Du har en förmåga att verkligen leva livet när du mår bra och det gör du idag. Under eftermiddagen unnar du dig lite välförtjänt lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir kanske lite väl intensivt den här tisdagen. Du umgås med människor som du tycker är väldigt roliga, samtidigt som de kan suga musten ur dig. Under eftermiddagen får du höra rykten som gör dig väldigt nyfiken.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga tala om sanningen för någon som du tycker om. Ni har länge kretsat kring det här ämnet eftersom det är känsligt och du är rädd att förstöra något som är bra. Kvällen bjuder på värme och många skratt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag passar du på att träffa en person som du inte sett på väldigt länge. Det blir en trevlig dag och ni uppdaterar varandra på det senaste skvallret inom bekantskapskretsen. Du får även matnyttig information om din arbetsplats.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bygger på praktiskt tänkande, och det är du något av en expert på. Det finns få människor som verkligen kan vara så koordinerade och strukturerade som du kan. Kvällen blir en riktig familjekväll. Du njuter av att omge dig med dina kära.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som sällan ställer till bråk, men idag blir du sur på allvar när en bekant går över gränsen för det passande. Det är inte så ofta som du markerar ditt ogillande på samma sätt som du gör idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en ganska världsvan person som vet hur du ska föra dig i olika sammanhang, ändå blir du rätt så ställd av sällskapet du får idag. Det här är en person som imponerar väldigt mycket på dig och då vet du inte riktigt hur du ska bete dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att tveka är inte din sak att göra. Du är eldig och framåt i allt som du tar dig an oavsett om det rör arbetet, vännerna eller livet i allmänhet. Idag kan du inte låta bli att ventilera dina känslor i en konflikt som pågått en tid.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om mod och att inte duka under för utpressning. En vän försöker att få dig att ta hen parti i en konflikt som egentligen inte rör dig men du vill hålla dig neutral. Stå på dig, du vet att du har rätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en produktiv tisdag där du får mer gjort än du trodde att du skulle hinna med. Din effektivitet är på topp just nu och du känner dig mer utvilad än du brukar känna dig. Kvällen handlar om att ta hand om en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på flera personer just nu men mest på dig själv. Du vet att det är du som trasslar till det för dig och det är upp till dig att ta dig ur hela den här härvan. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning i form av ett oväntat besök.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons