Onsdag 1/8

02 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att koncentrera dig den här dagen. Det finns så mycket som du funderar över och tankarna far omkring i huvudet på dig. Det blir bättre under eftermiddagen då du har kommit fram till vissa beslut som rör arbetet och framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen kan du äntligen slappna av ordentligt. Du får tid för dig själv vilket du uppskattar. Den här dagen handlar även om familjen och det blir en ovanligt mysig dag. Kvällen blir underhållande men sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan tar andra på lika stort allvar som du tar dig själv. Idag får du omvärdera en person som du nyligen mött. Du inser att hen både har kunskap och ett djup som du respekterar. Det här kan bli en vän för livet.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en person som du vill umgås med samtidigt som du inte vill verka efterhängsen och därför håller du distansen. Idag kan du inte spela så cool som du vill verka eftersom du längtar för mycket efter hen. Din sårbarhet kommer att bli din största tillgång idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen möter du en person som irriterar dig väldigt mycket. Hen har en förmåga att trycka på dina ömma punkter och det vet hen om. I övrigt en aktiv och trevlig onsdag där fokus ligger på utomhusaktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Du är försiktig med dina uttalanden idag. Du vill inte reta upp en släkting som är väldigt snarstucken just nu. En vän har en del skvaller beträffande din arbetsplats. I övrigt en lugn och harmonisk onsdag. Kvällen blir intressant.

Vågen 23/9-22/10

Du gör av med en hel del pengar idag. Det handlar främst och en långsiktig och planerad investering, men det hindrar inte att det känns lite tufft att se plånboken gapa tom. Under eftermiddagen blir du bjuden på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns olika saker att överväga idag och du gillar verkligen att ha alternativ. Under dagen får du chansen att visa upp en av dina talanger. Det är inte ofta som du får möjlighet att skryta på det här sättet och det passar dig bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ute efter att göra en person svartsjuk, men det går inget vidare. Det gör dig irriterad. Just nu har du brutit med en vän som av någon anledning gör dig illa till mods. Hen förstår inte varför du plötsligt inte vill ses.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del att göra den här onsdagen. Det handlar om en resa eller något liknande. För dig är det viktigt att ha ordning på allt så att du känner att du har kontroll. Kvällen blir lite konstig. Du träffar personer du inte sett på väldigt länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att ta hand om någon annans problem som plötsligt hamnat hos dig. Du blir åter igen irriterad på den här personen som har svårt att hantera sin vardag. Du tycker det är konstigt att en vuxen inte kan ta sitt ansvar.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du väldigt lågmäld. Du håller dig borta från allt och alla. Du behöver tid att få fundera över livet och framtiden, samtidigt som du kan tycka det är skönt att vara ensam. På kvällen träffar du någon som du har en komplicerad relation till.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons