Torsdag 2/8

02 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen passar du på att vara lite aktiv. Är du ledig så satsar du på fysiska utmaningar så som gym, springa eller något som är mer äventyrligt. Kvällen handlar om en sommarflirt. Du gillar den uppmärksamhet som du får.

Oxen 20/4-20/5

Idag så har du mycket att göra så det gäller att du inte kommer efter på förmiddagen. Det mesta är självpåtagna uppgifter som du vill få gjorda innan helgen. Eftermiddagen och kvällen kretsar kring en eller flera familjemedlemmar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är inte ofta som du får ta ett så stort ansvar som du tar idag. Du visar att du är en ledare när det behövs även om du inte är helt bekväm i den rollen. Idag kommer dina unika kunskaper inom ett visst område till stor nytta.

Kräftan 21/6-22/7

Den här torsdagen är du på hugget både när det gäller stora utmaningar och små prövningar. Du har fortfarande energi från blodmånen häromdagen och den ger dig en ovanlig kick i allt du gör. Kvällen blir sen eftersom du har svårt att sova just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en person som du vill prata med, men ni har inte setts på länge för att båda har gått om varandra den här sommaren. Det handlar om vänskap, starka känslor och om att vara ärlig mot varandra.

Jungfru 23/8-22/9

Du föreslår en vän att hen ska gör något som strider mot hens natur. Du vill att din vän ska stiga ur sin bekvämlighetszon och våga utmana sig själv. Din vän har mycket jord i dig precis som du och du vet hur svårt det är med den här typen av prövningar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du hinner med både små och stora projekt tack vare energi från Solen. Just nu lever du mycket från dag till dag så därför blir det lite av nyhetens behag att kunna jobba långsiktigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du på ett strålande humör. Du känner dig nära livet och sommaren i största allmänhet. Det kan hända att du är förälskad, igen. Det är något som de flesta Skorpioner mår bra av. Du lever upp när du är nyförälskad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det bra om du inte lyssnar för mycket på skvaller. Dina känslor riskerar att bli sårade av en händelse som inträffat under sommaren och som du inte kan gör något åt just nu. Ibland är det bättre att inget veta och så är fallet idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du extremt stressad och det märks på din korta stubin. Du säger och gör saker som du egentligen inte menar bara för att du känner press. Det handlar om att du ska iväg till helgen och du har någon form av resfeber.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intressant och utvecklande på många sätt. Du lär dig saker inom ett nytt område och du inser att du missat något väldigt väsentligt som inte nosat på det här tidigare. Kvällen handlar om familjen och om att organisera en tripp av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte på humör idag och det märks på de dumma saker som du säger till personer som egentligen betyder mycket för dig. Försök att lugn ned och kom fram till vad det är som egentligen gör dig så upprörd.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons