Fredag 3/8

03 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant fredag som handlar om att ta initiativ. Du kan satsa på en gemensam insats tillsammans med dina kollegor eller vänner. Just idag fungerar gruppdynamiken alldeles utmärkt och ni når de resultat ni vill ha.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv fredag där sömnbristen den senaste tiden gör sig påmind. Du gör rätt i att försöka få till en siesta mitt på dagen eller eftermiddagen eftersom du ska bort på kvällen. Kvällen blir mysig och romantisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en härlig drivkraft i ditt tecken idag. Om du arbetar så överraskar du dina chefer med dina idéer och ditt kreativa sätt att tänka. Kvällen handlar om att inte bli oroad av nyheter som gäller framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du ledsen för att du inte hinner träffa en vän. Hen ska resa bort och ni har alltid svårt att få till tiderna. Kvällen blir roligare, då är det familjen och familjemys som gäller. På kvällen är du gärna ute sent.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns få personer i din närhet som berör dig lika mycket som den du träffar idag. Hen har en förmåga att påverka ditt humör och få dig att bli glad när du känner dig nere. Kvällen bjuder på trevligt umgänge.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan pratar om dig själv, men idag stöter du på en ovanligt nyfiken person som inte ger sig även om du svarar fåordigt. Det är bara att inse att hen är ute efter att få möjligheten att lära känna dig.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir en aktiv dag från början till slut. Du har roligt och du får uppleva mycket nya saker. Under den här dagen saknar du varken fantasi eller humor. Du är centrum i alla sällskap. Alla du möter charmas av ditt lättsamma sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte på så gott humör idag. Det har varit för mycket ifrågasättande av din kompetens och det irriterar dig. Både dina kollegor och din chef vet vad du går för så det här borde inte vara några problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du accepterar att alla inte kan vara med dig jämt, samtidigt så blir du ledsen när du inte blir inbjuden till en fest eller en sammankomst idag. Även om du hade tackat nej så tycker du att någon kunde frågat om du var intresserad.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen börjar väldigt tidigt och slutar alldeles för sent. Det blir en äventyrlig dag som periodvis kan bjuda på en hel del panik, skratt och irritation. Den person som du vanligtvis inte står ut med blir ditt stora stöd den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tvingas du att hjälpa en vän eller släkting med ett projekt som börjar tidigt. Under dagen blir du att ta itu med problem på jobbet som du inte räknat och det leder till at du blir senare än beräknat när du ska iväg på kvällen. Trots det blir kvällen magisk och härlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar bra och slutar bättre. Det blir en riktig toppendag som bjuder både på nöjen och omväxling. Kvällen blir rolig och du skrattar mycket. En liten, oskyldig flirt kan leda till starkare känslor hos en av er.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons