Lördag 4/8

04 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen får du nyheter som ger dig massor av positiv energi. Det här beskedet är något som du gått och väntat på och att det dessutom är bra nyheter gör det ännu roligare. Kvällen bjuder på fysisk aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lugn och skön. Du gör saker i din egen takt utan att stressa. Den här dagen tillbringar du med din familj eller med din kärlek. Under dagen planerar du detaljer beträffande hösten och framtiden. Kvällen blir en lat historia framför teven.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns massor av glädje i ditt horoskop just nu. Du har idéer som du vill förverkliga och nu har du äntligen fått tiden att kunna utveckla dem lite mer detaljerat. Under dagen passar du på att vara utomhus så mycket du kan.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att umgås med många olika människor i en ny miljö. Det blir en rolig dag, men du känner att du kommer lite i skymundan från den uppmärksamhet du vill ha. På kvällen är det festa som gäller och då ser du till att flirta rejält med en person som du egentligen inte är intresserad av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir intressant och fysiskt utmanande. Du testar på sport eller andra aktiviteter som du inte brukar köra i vanliga fall och det blir både jobbigt och roligt på samma gång. På kvällen umgås du med familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som vill ha ordning och reda på ditt liv. När det blir kaos, som nu så vantrivs du. Det är för lite vardag och för mycket spontanitet för din smak. Idag håller du dig till dina rutiner och avviker inte ens när en vän kommer med ett förslag på en rolig aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att göra framsteg inom ett område som har med ett fritidsintresse att göra. Du har tidigare kört fast men nu lyckas du hitta ett sätt och komma vidare. Du är stolt över din insats idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Daggen blir händelserik från morgon till kväll. Du har en massa olika aktiviteter för dig och du tycker att det mesta du tar dig för är roligt. En ny bekantskap väcker vissa frågor men bidrar också till att krydda sällskapet den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ledsen över att du inte lyckas nå fram till en person som du bryr dig om. Du har sagt en del saker till hen som du ångrar nu och det gör att du inte vet hur du ska gå vidare. Kvällen innebär en tankeställare.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är jobbig, rolig och väldigt utvecklande på samma gång. Du får både stora fysiska utmaningar och stor språkliga utmaningar den här dagen. Kvällen bjuder på party och det är din dag att skina. En flirt och en komplimang förhöjer kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns personer som du verkligen vill umgås med idag och det gör du. Det blir en perfekt kombination av lite aktivitet och en hel del ta det lugnt den här lördagen. Du planerar mycket inför framtiden. Kvällen bjuder på massor av god mat och vila.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som inte alltid är lätt att ha att göra med och det vet du om. Dina känslor brinner starkt, men de kan också ta slut väldigt fort. Just nu fokuserar du mer på vänner och ha kul än att ägna dig åt kärleken.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons