Söndag 5/8

05 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen passar du på att ta det lugnt och njuta av livet. Det blir en riktigt lat dag där du fördrar köpt mat framför att laga den själv. Du gör inte mycket nytta den här söndagen, men det är precis det som du tycker är så underbart.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara lite praktisk och fixa en del i hemmet. Det blir en lagom aktiv dag som avbryts med en utflykt. Du njuter av att vara ledig och försöker att tränga undan alla tankar på jobbet och framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen visar du vem du är. Du tycker att det blir lite besvärligt att vara så öppen som du är just nu eftersom det lämnar dig naken, samtidigt som du tycker det är skönt att slippa spela. Dagen handlar om vänskap och förtroenden.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir intensiv och häftig. Du utmanar dig själv fysiskt och vill prestera på topp. Under söndagen finns det en person som du vill ska lägga märke till dig, men hen tycks vara upptagen med någon annan och det gör dig svartsjuk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir en aktiv och rolig dag där du får mycket nytta gjord. Du ser till att jobba på fort och du gillar att ligga på topp den här dagen. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som gör dig lite orolig.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om att korsa gränser och om att utmana sig själv. Det blir en rolig men väldigt tuff dag där du hela tiden måste visa vad du går för. På söndags kvällen är det familjen som gäller. Det blir en riktigt mysig kväll med massor av kärlek och skratt.

Vågen 23. /9-22/10

För dig är det viktigt med balansen den här söndagen. Du inser att du inte kommer att hitta den harmoni som du strävar efter om du inte bjuder till lite extra den här dagen. En vän vill att du ska vara smakråd för hen inför ett viktigt evenemang.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugn och skön. Du ägnar dig åt din favoritsyssla och du har inget emot att jobba hårt för att nå vissa av dina mål. Under dagen får du höra att den vän har råkat illa ut och du hjälper givetvis hen att reda ut situationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen har du många olika aktiviteter på gång. Det blir en rolig och utmanande samtidigt som du måste försöka att inte blir för intensiv mot en person som du tidigare haft en romantisk relation med. Det är svårt att hitta vägen från ett förhållande till vänskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter verkligen av livet på alla sätt just nu. Det finns inget imorgon eller igår för dig utan du befinner dig väldigt mycket i nuet. Du gör saker som du älskar den här söndagen och du umgås med människor du tycker om. Vänskapsband knyts och blir starkare.

Vattumannen 20/1-18/2

Att vara den som alltid styr är inte riktigt din grej även om du gillar att bestämma ibland. Idag så vill en person att du ska vara den som fixar en resa eller ordnar en fest och du skulle helst slippa. Du tycker du har för mycket ansvar inom olika områden just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lat och skön. Du bestämmer dig tidigt för att inte gör så mycket alls den här söndagen. Den handlar om dig och om att vila och ta det lugnt. Du umgås gärna med din familj idag. Det finns en risk att du gör av med en del pengar under eftermiddagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons