Tisdag 7/8

07 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir inte alltid så som du hoppats och idag är ett bra exempel. Du har höga förväntningar på den här dagen, men det blir inte riktigt så som du föreställt dig den även om den blir lyckad på ett annat sätt.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen tar du det verkligen lugnt. Du kombinerar lite tråkiga måsten så som hushållsarbete och tvätt med att skämma bort dig själv med god fika och mumsig mat. På eftermiddagen promenerar du gärna i skogen eller på stan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns många anledningar till varför du är upprörd, men det är inte lönt att din partner försöker gissa för då kommer det garanterat att bli fel. Det är bättre att hen får ett ärligt svar från dig från början så undviker ni en massa onödiga missförstånd.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns risker med allt, men ibland är de värda att ta. Idag utsätter du dig för en känslomässig risk när du konfronterar en person som du har en komplicerad relation till. Det visar sig vara väldigt bra eftersom du får höra saker som gör att du inser att ni båda två blivit lurade av en tredje part.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns få personer som du litar helt och fullt på. Nu när du har problem så känner du instinktivt för att prata med en viss vän. Det förvånar dig själv eftersom ni inte har känt varandra så länge, men ändå är det hen som du först tänker på när du vill prata.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du på ett strålande humör och det märks både på din torra humor och på din varma utstrålning. Du samlar många personer omkring dig och det blir en rolig dag. Under eftermiddagen får du goda nyheter från en släkting eller vän.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen tar du tag i saker som har med känslor att göra. Även om det kan vara jobbigt så vill du ändå reda ut hela den här situationen innan den eskalerar ännu mer. Det visar sig vara ett klokt beslut från din sida.

Skorpionen 23/10-21-11

Att visa sig stark kan vara att visa sig svag, i alla fall idag. Du behöver inte dra hela lasset själv, det finns gott om vänner, kollegor och familjemedlemmar som mer än gärna ställer upp för dig. Ta emot den hjälp du får.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om längta bort. Du dagdrömmer mycket just nu och nästan alla drömmar handlar om att resa, byta jobb eller byta bostad. Du vill ha en förändring i ditt liv och du vill ha den nu. Under kvällen så tar du kontakt med en gammal kärlek.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir väldigt intensiv på ett bra sätt. Du håller igång från tidig morgon till sent in på natten. Den här dagen blir lite drömlik. Du skrattar massor och du flirtar ännu mer. Kvällen blir förtrollande. En kväll som du inte kommer att glömma i första taget.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad på en släkting som inte hör av sig trots att hen lovat det. Du vet att personen ifråga har mycket just nu, men du tycker att ett kort samtal eller ett litet sms har hen alltid tid med. Kvällen handlar om att planera för hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är upprörd över att en person kan misstolka det du säger så mycket som hen gör. Du anser att du uttrycker dig tydligt, men det gör du inte enligt den här personen. Här gäller det att inte lämna utrymme för fria tolkningar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons