Onsdag 8/8

08 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du övertala en släkting att följa ett spår som du har. Hen tycker att din fantasi skenar iväg lite mycket, men du vet att i det här fallet har du rätt. Månen förstärker din intuitiva förmåga.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen kan du äntligen slappna av lite, särskilt om du jobbar. Det har varit mycket den senaste tiden men just idag känner du att du börjar komma ikapp. Kvällen blir rolig och kreativ. Du umgås med vänner eller familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du slösar bort pengar på onödiga saker just nu, men du är väldigt impulsiv och har svårt att motstå något som verkar vara en bra deal, även om det är något som du egentligen inte behöver. Kvällen blir informativ.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett ovanligt bra humör idag. Din glädje genomsyrar det mesta du tar dig för. Du känner dig charmig och det märks också på alla som flockas omkring dig. Idag är det avslutning på ett projekt, en resa eller något liknande. Du slutar med flaggan i topp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir aktiv och du ser till att ha mycket att göra. Det har varit en bra sommar som är på väg att bli ännu bättre. I dagarna kommer en saknad vän tillbaka från en resa eller en semester och du ser verkligen fram mot att få träffa hen.

Jungfru 23/8-22/9

Den här onsdagen är det bra om du försöker tänka praktiskt. Logisk och struktur brukar vara dina starkaste sidor, men idag så har du svårt att fokusera. Dina tankar irrar fram och tillbaka mest hela tiden.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som avskyr att bli tvingad att välja sida. Idag ställer en vän ett ultimatum till dig och det kan mycket väl hända att du väljer det motsatta mot vad du skulle välja om du inte var så irriterad på din vän för att hen har satt dig i den här sitsen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska konstig dag, men samtidigt som den är förvirrande så är den väldigt rolig. Du testar på en annorlunda hobby och det får dig att inse att ibland är det bra att ha ett öppet sinne och inte vara så fördomsfull.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att visa dina känslor öppet. Genom att hela tiden försöka dölja vad du känner skapar du förvirring i din relation eftersom du sänder så mixade signaler. Var ärlig och var tydlig, det vinner du på.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här är sista dagen på en härlig tid. Det kan vara slutet på en resa eller på semestern. Oavsett vad som händer imorgon så har du en massa fina minnen att plocka fram tråkiga höstdagar. En ny bekantskap håller på att växa sig riktigt stark.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ser du fram emot att få träffa en kollega som kommer tillbaka efter semestern. Hen kan avslasta dig och blir ett bra bollplank framöver. Kvällen handlar om en vän eller släkting som behöver hjälp med något.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir väldigt lugn och skön. Du väljer att hålla dig borta från de flesta personer utom några nära vänner. Ditt känsloliv har varit komplicerat den senaste tiden och du behöver få lite distans till det mesta som rör kärleken.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons