Torsdag 9/8

09 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Att blir irriterad hjälper inte idag. Du måste fokusera och lösa problemen istället för att låta dem reta upp dig. Ditt humör styrs av Mars och just nu är du mer lättretad än du brukar vara. Kvällen handlar om kärlek.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen är du väldigt målmedveten. Du vill hem så fort som möjligt om du jobbar. Är du ledig så verkar du ha planer för eftermiddagen och det gör att du måste planera dina projekt efter en tidsram.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att argumentera för och emot en viss plan. Du har stött på en person som minst lika begåvad som du är på att lägga fram sin sak. Det blir en intensiv och underhållande diskussion, i alla fall för dem som tittar på.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att vara på hugget och att fånga upp möjligheter. En högre chef är på besök och då är det bra att visa vad du går för. Under dagen så tar du kontakt med en vän för att få stöd och råd beträffande en hjärteangelägenhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som går att lita på i alla väder, i alla fall när det gäller dina riktiga vänner. Idag kommer en kompis till dig för att få råd och vägledning inom ett område som du har stor erfarenhet inom. Du hjälper gärna till.

Jungfru 23/8-22/9

Den här torsdagen försöker du undvika en person som tenderar att gå dig på nerverna. Hen har en förmåga att säga saker som sårar dig trots att du vet att hen egentligen inte menar något illa. Kvällen handlar om familjen.

Vågen 23/9-22/10

En rolig nyhet piggar upp den här ganska mediokra dagen. Du blir glad av att höra att det går bra för en vän och att det är delvis din förtjänst. Under eftermiddagen passar det bra att ta igen förlorad tid med en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt bitsk idag och det undgår nog ingen som umgås med dig. Månen ställer saker på sin spets och vänder ut och in på dina känslor. Du känner dig utmattad utan att ha gjort något och du är väldigt lynnig i humöret.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här torsdagen handlar om att återuppta en gammal hobby. Det blir en trevlig dag fylld av skratt och en massa upptåg. En vän du inte sett på länge hör av sig och vill ses, men du är inte riktigt på humör för att träffa den här personen. Det finns en anledning att du hållit hen på avstånd.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte rädd för att säga det du tycker trots att du vet att det kan röra upp känslor. Din ärlighet är din ryggrad och den kompromissar du inte med. I övrigt en trevlig och vilsam dag där du fokuserar på att bara vara och att njuta av livet.

Vattumannen 20/1-18/2

Lite för mycket information kan göra dig förvirrad idag. Det som såg ut att vara ett lätt beslut blir plötsligt mycket mer komplicerat på grund av olika yttre faktorer som måste vägas in. Kvällen handlar om familjen och om att umgås med personer som varit bortresta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte en person som kämpar särskilt mycket för det du vill ha. Om du inte kan få det du trånar efter så har du lätt för att vända ditt intresse åt ett annat håll. Din brist på kämpaglöd kan irritera vissa av dina vänner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons