Fredag 10/8

10 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en festfylld och livlig fredag där du har roligt, flirtar och är allmänt charmig. Du får mer än ett hjärta att klappa lite fortare den här dagen, men frågan är vem ditt hjärta klappar för. Du har lätt för att bli förälskad men svårare att bli kär.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lugn och skön. Du har kontroll på allt som måste bli gjort och allt annat ser du som en bonus. Under den här dagen får du flera fina komplimanger som har med ditt utseende att göra och det får dig på gott humör. Kvällen bjuder på fest.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan tar till kamp för något som du tror på. Om omgivningen inte ser det du ser så struntar du i dem och kör på ändå. Du kan vara lite av en ensamvarg när det kommer till att jobba med projekt. Där gillar du att bestämma och vill inte dela din beslutsrätt med någon annan.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Idag har du en unik möjlighet att träffa en person som du bryr dig mer om än du vill erkänna. Hen är positivt inställd till dig just nu och har inget emot att umgås trots att det inte var länge sedan ni var osams. Ta till vara på det här tillfället och visa hen vad hen betyder för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och utvecklande fredag där du både lära känna nya människor och lär dig en ny hobby. Ditt glada sätt och din humor får de flesta att trivas. Under eftermiddagen får du höra något från en vän. Det är en nyhet som förvånar dig. Du trodde verkligen inte att din vän kände på det här viset.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du pröva på både jobbiga och roliga beslut. Det gäller att du är snabb i vändningarna nu för annars kommer du att missa en unik chans. Kvällen kan bjuda både på hemmamys och på fest beroende på ditt humör.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen har du svårt att göra som du blir tillsagd. Du vill gå din egen väg trots att du vet att det troligtvis är det minst kloka beslut du kan fatta just nu. Dina kollegor har mycket mer erfarenhet inom det område som ni jobbar med just nu så utnyttja den kunskapen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

En person som inte lyssnar gör dig galen. Det kan vara en vän, en yngre släkting eller ett barn. Du vet att du har rätt i det du säger, men det är lite som att prata med en vägg. Informationen går inte fram på något sätt. Kvällen handlar om att ha kul.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en person som du tycker mycket om och som du vill förnya din relation med. Du gör ditt bästa att charma hen, men det verkar inte gå så som du planerat. Din vän har släppt taget om det som var ni och nu vill hen gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du olika alternativ att välja på. Du kan umgås med familjen, hänga med vänner eller gå på middag/fest. Oavsett vad du väljer så blir det en bra fredag. En rolig nyhet som rör din karriär livar upp eftermiddagen. Du blir väldigt stolt och glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget du avskyr mer än människor som inte kan hålla sig kortfattat. Idag stöter du på en person som brer ut sin monolog i det oändliga trots att hen kunde nöjt sig med en fem minuter lång sammanfattning. I övrigt en trevlig och social dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu försöker du vara mer i nuet och inte tänka så mycket på framtiden. Det har varit lite väl mycket som hänt den senaste tiden för att du ska vara helt bekväm med utvecklingen. En vän vill återuppta er relation, men just nu är du inte så sugen på det.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons