Lördag 11/8

11 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir problem när du kommer ihop dig med kollega eller bekant som är lika stridslysten som du är. Ingen av er vill vilka så det kan gå ganska hetsigt till. Kvällen blir betydligt mer harmonisk än dagen. Då får du chansen att njuta lite extra av att umgås med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Under den här lördagen försöker du att inte blir allt för upprörd när en kollega kommer med skvaller som rör framtiden. Det som irriterar dig mest är att dina chefer tycks ha så svårt att se vem det egentligen är som drar det tyngsta lasset. Kvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen försöker du förmana en yngre släkting eller ett barn att inte göra ett dumt val. Det här är en väldigt envis person som har svårt att lyssna på andra och det vet du om. Här gäller det att väga sina ord på guldvåg.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen försöker du att ta tag i ett problem som rör en vän som du har. Det har visat sig att hen är en mästare på att manipulera människor och du har råkat ut för hens intriger utan att veta om det. Nu när sanningen kommer fram så vill du ställa den här personen mot väggen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är som förbytt idag. Ditt humör är oberäkneligt och du tenderar att tjafsa med alla som kommer i din närhet. Den här påverkan kommer delvis från Solen, men den har också med Månen att göra. Just nu är du förvirrad när det kommer till dina känslor och det går ut över ditt humör.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta det lugnt och hitta harmonin i de små sakerna. Du vägrar att stressa oavsett om du är ute på äventyr eller bara hemma. För dig är det viktigt att kunna varva ned på helgen och komma ikapp mentalt.

Vågen 23/9-22/10

En vän utmanar dig på en fysisk utmaning och du hänger med trots att du är lite betänksam. Det här är inte din typ av äventyr, du tycker att det är lite jobbigt, men det visar sig att du har fel. Det här är precis din melodi. Du har en fantastisk dag framför dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Att kunna säga nej är en konst som du brukar behärska, men inte idag. Dina vänner ber om den ena tjänsten efter den andra och du har inte hjärta att neka trots att du varken har tid eller lust att hjälpa till. Resultatet blir en stressig lördag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ha kul och att umgås med vänner. Det blir en uppsluppen dag fylld med skratt. Under den här dagen inser du något om dig själv. Du har länge försökt fånga en dröm, men nu har du insett att den drömmen inte var för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen är en möjligheternas dag. Du är inspirerad och du är på gott humör. Idag ska du passa på att umgås med människor som du inte sett på ett tag. De kommer att överraska dig på ett positivt sätt. Det här blir verkligen din dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att göra saker hemma som du inte har hunnit med tidigare i sommar. Det blir en stressig dag, men när kvällen kommer är du nöjd med resultatet. På kvällen passar det bra med att överraska familjen med god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du håller dig lite för dig själv just nu. Även när du umgås med dina vänner så finns det ett visst avstånd mellan dig och de övriga. Det här avståndet är till för att du ska kunna få tid att fundera över vissa saker i ditt liv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons