Söndag 12/8

12 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen kommer du till en insikt som har ed vardagen att göra. Det blir ett uppvaknande för din del. Här gäller det att planera om du ska få ihop dina aktiviteter till hösten. Du måste tänka framåt och inte bara leva i nuet.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen passar du på att fira en vän eller släkting. Oavsett om det blir söndagsmiddag eller gofika så blir det trevligt. Du tycker att det är kul att träffa familjen igen. Kvällen handlar om att bli uppdaterad på det senaste skvallret.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland är du lite fördomsfull och det vet du om. Idag kommer det inte att vara till din fördel om du dömer ut en person innan du gett hen en chans. Det här är en person som kan bli en väldigt nära vän om du tar dig tid att lära känna hen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir annorlunda. Du umgås med dina vänner och ni hittar på roliga aktiviteter tillsammans. Om vädret är på din sida så blir det en riktig utomhusdag med massor av frisk luft, skratt och motion. Kvällen blir alldeles för sen med tanke på att det är vardag imorgon.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om familjen och om ett problem som ni måste ta itu med. Det har blivit ett ämne som alla inom familjen undviker bara för att det är så känsligt, men nu gäller det att reda ut den här konflikten innan den blir ännu mer allvarlig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om pengar och om att skämma bort dig själv. Du har länge trånat efter något och idag tänker du unna dig att köpa det som du vill ha. Det blir en dag med mycket skvaller, shopping och många skratt.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen är det bra om du koncentrerar dig på det du vill få gjort och inte låter dig dras med på andra aktiviteter. Du har svårt att säga nej just nu oavsett om det är något du vill göra eller om någon ber dig om en tjänst.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att fatta ett beslut. Du kan inte hålla på att vela så som du gör för då kommer du att förlora det du kämpat för. Visst är det svårt att vara säker på sin sak, men ibland är inte ovissheten det sämsta alternativet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Kärleken ställer till en hel del för dig just nu. Oavsett om du är singel eller har ett förhållande så har du svårt att känna dig nöjd med din situation. Det handlar om en inre oro som ofta vaknar till liv hos Skytten när hösten börjar närma sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du inte beredd på en fråga som kommer från en nygammaal vän. Hen vill veta vad du känner och du är inte riktigt redo att konfrontera dina känslor. Här gäller det att inte bli skrämd utan att försöka vara så ärlig som möjligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen för med sig goda nyheter som gäller din ekonomi. Du har haft många och tunga utgifter på senaste tiden, men nu ändras något som gör att det blir lite enklare för dig. Du får antingen ett bidrag, en högre lön eller så slipper du betala en räkning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har insett att du inte kommer undan även om du vill. Det har gått så långt i en relation att du måste prata med din vän om vad ni känner och hur ni vill att ert förhållande ska utvecklas. Oavsett vad ni kommer fram till så kommer allt att kännas enklare efter ni har pratat med varandra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons