Måndag 13/8

13 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att fokusera på rätt saker och att inte bli arg om du inte hinner med det du planerat. Du är en sann tidsoptimist och det gör att du alltid har svårt att hålla dig det du har planerat. Du har aldrig säkerhetsmarginaler för att saker kan gå fel.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen är du irriterad. Du har mycket som du ska hinna med och tiden är knapp. Det blir knappast bättre av en chef som försöker peppa dig med klichéer istället för att lösa problemet. Är du ledig är det troligtvis en partner eller släkting som irriterar dig med sitt klämkäcka sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte rädd för att säga vad du tycker och tänker. Idag bör du försöka hålla tyst även om du har starka åsikter. Håll dina tankar för dig själv, du kommer att inse att du vinner fördelar med att vara tystlåten idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är dålig på att hantera konflikter och en av anledningarna till det är att du är väldigt känslig och tar åt dig av kritik även om den inte är illa menad. Idag inser du att det är ditt sätt att hantera ett problem som skapat en konflikt som egentligen inte borde finnas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här måndagen. Du umgås med en person som du längtat efter även om du aldrig skulle erkänna det högt. Ni har kommit varandra väldigt nära det senaste halvåret men under sommaren verkar ni ha varit ifrån varandra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är omöjlig att resonera med nu när du har en dubbel influens från jord. Om du är envis i vanliga fall är det ingenting mot vad du är idag. Inget kan rubba din åsikt, varken bevis, fakta eller övertalning hjälper när du väl har bestämt dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som gillar att vara lagom mycket i centrum för uppmärksamhet. Idag får du verkligen njuta av att vara mittpunkten i ett ganska stort drama. Alla räknar med din fantastiska förmåga att kunna få människor att fungera i grupp trots olika åsikter.

Skorpionen 23/10-21-11

Genom att tveka visar du dig svag och då kommer din motståndare att hugga. Det handlar om ett uppdrag, jobb eller något annat som båda vill ha, men bara en kan få. Du brukar inte vara så tävlingslysten som du är idag och du kommer bli väldigt besviken om du förlorar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir trevlig flirtig och lagom aktiv. Du är en person som tycker det sociala är minst lika viktigt på arbetet som själva jobbet. Idag är du väldigt mycket för småprat och en kollega kan bli irriterad på att du inte fokuserar dig på det som du ska göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en dramatisk dag där du får mycket att fundera på till kvällen. Konflikter, kärleksdrama och passionerade känslor vänder upp och ned på din annars på harmoniska måndag. Du är inte beredd på det som du får höra och det gör dig lite ställd.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland kan du vara lite småelak mot din vän, kollega eller släkting. Du trackar hen för att hen inte alltid hänger med i dina resonemang, men handen på hjärtat hur många gör det. Dina tankar är en labyrint utan början eller slut vilket gör det svårt för de flesta att följa med i dina tankegångar.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om en fysisk utmaning. Det kan vara på jobbet eller en hobby som kräver en hel del av dig. Trots att du är helt slut när kvällen kommer så har du haft en härlig dag. Du lär känna många nu människor den här måndagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons