Tisdag 14/8

14 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under den här tisdagen tar du ett bra initiativ som kommer att spara tid under hela hösten. Egentligen är det mer slump än ett aktivt beslut. Ödet spelar dig i händerna så det är bara att tacka och ta emot. På kvällen får du nyheter om en vän.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir underhållande. Du iakttar ett drama utan att egentligen vara direkt inblandad. Det rör sig om personer med starka viljor och ett färgstarkt sätt att uttrycka sina åsikter. Kvällen blir social med betoning på vänskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns få personer som kan få dig ur balans, men idag möter du en av dem. Du blir ställd på hens sätt att resonera. Det finns inget som stämmer i hens argument, men ändå tycks personen ifråga inte se bristen i sitt eget resonemang.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en orkan av känslor. Det sker mycket i ditt privatliv just nu, och det gäller att kunna balansera upp alla starka känslor med lite lugn och ro. Under kvällen ljuger du en vän rakt upp i ansiktet. Du anser att det är för din väns bästa som du talar osanning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är verkligen på gott humör. När alla andra är trötta så är du pigg. När dina vänner inte vill eller orkar ta tag i saker så kastar du dig in i det ena projektet efter det andra. Solen är din planet och du har fått mycket energi från henne den här sommaren.

Jungfru 23/8-22/9

Det behöver inte vara exakt, bara på ett ungefär. Tyvärr rimmar suddiga gränser illa med ditt sinne för ordning. Du vill veta mer ingående hur du ska lösa en uppgift. Du ogillar att behöva chansa. Kvällen blir minst sagt intressant.

Vågen 23/9-22/10

Den här tisdagen handlar om att vara väldigt tydlig. Ibland kan du linda in sanningen i bomull för att undvika att såra en väns känslor, men resultatet kan bli att hen inte riktigt förstår allvaret i det du säger.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns krav på dig idag och det gillar du inte. Du föredrar när du får lägga upp ditt eget arbete. Du är en självständig person som ogillar direktiv. Idag möter du en chef som är precis tvärtom. Hen förväntar sig att du ska följa order.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du behöver inte anstränga dig för att vara omtyckt. Du har en naturlig charm och ett vinnande leende som gör att få personer kan motstå dig i längden. Idag kan du verkligen vara dig själv och inte försöka för mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir irriterad på en vän som åter igen sviker ett löfte. Hen har en tendens att boka upp saker men ställa in om det dyker upp något hen tycker är mer intressant. Du har som tur är mer lojala vänner som gärna umgås med dig den här tisdagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Att bli stressad kommer knappast hjälpa dig idag. Det är bättre att du är noggrann och låter saker få ta sin tid än att du stressar fram resultat. Ibland blir du lite för ivrig och då går det inte riktigt så som du tänkt dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du envisas med att vilja prata känslor med en väldigt privat person och dina försök att tränga in under hens skal går hen på nerverna. Du är inte direkt finkänslig utan snarare nyfiken och påstridig. Du måste ta det lite lugnare annars kommer hen att sluta sig helt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons