Onsdag 15/8

14 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en väldigt aktiv onsdag där du har många järn i elden. Här gäller det att kunna tänka på många saker samtidigt och inte glömma viktiga detaljer. På eftermiddagen väntar goda nyheter som har med din personliga ekonomi att göra.

Oxen 20/4-20/5

Du tvekar när en person vill att du ska vara med i ett projekt. Visst låter det intressant och väldigt stimulerande, samtidigt har du en känsla av att det kommer att ta alldeles för mycket tid. Kvällen går åt till att räkna på olika lösningar för att du ska kunna tacka ja.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som gärna tar risker. För dig har det aldrig varit särskilt logiskt att spela med säkra kort. Du anser att ju högre insatsen är ju större kan vinsten bli. Idag får du pröva ditt talesätt fullt ut. Det gäller att ha is i magen den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite kluven till en viss information som du har fått. Även om den verkar orimlig så vet du inte hur du ska kunna bortse från den. Du måste ta reda på sanningen och det kanske inte blir så enkelt. Här gäller det att våga fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen handlar om att chansa. Du hänger ut dina känslor på ett för dig  lite ovanligt sätt och du hoppas på en positiv respons. Även om svaret låter dröja lite så kommer du nog bli nöjd med det när hen väl svarar.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en väldigt godtrogen person, i alla fall när det kommer till dina vänner. Idag blir du helt duperad av en vän eller ung släkting som lyckas leda dig i helt fel riktning när det gäller vissa fakta som du vill ha tag på. Den här vännen/ släktingen vill inte att du ska få reda på vissa saker.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du ett besked om en arbetsuppgift som du kommer att få under hösten. Det är ett steg i rätt riktning när det gäller din karriär, men inte mer än så. Du måste visa att du hanterar det nya förtroendet innan du får mer ansvar.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något livligt och lite barnsligt över den här dagen. Du är busig och hittar på alla möjliga spratt inför dina vänner och kollegor. De flesta uppskattar dina upptåg, men en och annan blir lite matt av allt flams och stoj.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som kan vara väldigt naiv och idag märker du att en vän har gått bakom din rygg. Det visar sig att hen har börjat flirta med någon som du är intresserad av och det tänker du inte tolerera.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket som händer omkring dig, men det är ganska lugnt och skönt i ditt liv. När det gäller kärleken så vet du varken ut eller in. Som singel har du känslor för någon, men du är osäker på om du vill göra något åt situationen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är inte försent att ta tillbaka något du har sagt. Alla kan vara klumpiga ibland och du kommer väldigt långt med en ursäkt. I övrigt en ganska stressig men intressant och utvecklande dag. Du lär dig mycket den här onsdagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du möter många av dina rädslor idag och det är bra. Du kommer att inse att det som verkade så läskigt i själva verket inte alls är så utmanande för dig. Du behöver bara lita på din egen förmåga och på din intelligens.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons