Torsdag 16/8

16 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen väcker många minnen för din del. Du stöter ihop med en person som egentligen tillhör ditt förflutna och flyttas omedelbart till en tid då livet var mycket mindre komplicerat. Det blir en dag full av nostalgi och skratt.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen blir du irriterad på en person som hela tiden lägger sig i det du gör. Det handlar främst om att den här personen menar väl men agerar fel ändå. Det finns en risk att du fräser ifrån ordentligt innan dagen är slut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du håller dig undan en kollega som länge irriterat dig. Nu ställs hela situationen på sin spetas och då är det bra om du är den vuxna i den här konflikten. Egentligen handlar det mer om personkemi än om ett regelrätt bråk.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir inte alls som du tänkt dig den men den blir riktigt härlig ändå. Du njuter av livet och känner för första gången på länge en viss tilltro till framtiden. På kvällen möter du en person som väcker starka känslor i dig. Du vet inte riktigt hur du ska hantera situationen men du försöker spela cool.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen blir till vad du gör den till. Du har goda möjligheter att få träffa just den person som du vill träffa, men då måste det vara du som tar initiativet. Hen är lite blyg och det gör att hen sällan föreslår att ni ska ses även om hen vill det.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar inga risker idag. Det är bättre att veta vad man får än att hoppas på det bästa. Tänk på att turen är på din sida just nu så lagom vågade risker skulle kunna vara bra för din del. Kvällen blir annorlunda men rolig.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som sällan säger ifrån till dina vänner även om du skulle vilja det. Just nu är du i en situation som kompliceras av en konflikt mellan två personer som egentligen tycker om varandra. Nu fundera du på vad du kan göra åt situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du brukarvara den som alltid tar för dig av det möjligheter som livet bjuder på, men just idag blir du plötsligt lite blyg och drar dig undan. Du är ovan vid att känna på det här sättet så det blir jobbigt för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du lite avvaktande. Det han hänt en del saker i ditt liv den senaste veckan som gör hela din vardag rätt så komplicerad. Dels har du grälat med en av dina närmaste vänner och du har glidit ifrån en annan nära vän under sommaren. Nu måste du rätta till hela situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket att fundera på i ditt liv just nu. Du känner både en förväntan och en oro inför den kommande perioden. Idag förbereder du dig på en nystart under nästa vecka. Du vill börja på topp så du ser till att planera allt i förväg. Kvällen blir rolig men lite underlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har hittat en person som du gillar väldigt mycket och just nu spenderar du massor av tid med hen. Eftersom du är Vattuman så låter du dig ryckas med av dina känslor och kan bli passionerat  uppslukad oavsett om det gäller kärlek, vänskap eller en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen funderar du mycket. Du har insett att en person som du har haft en relation med försöker att göra dig svartsjuk, men du märker att dina känslor för hen har svalnat betydligt. Det finns någon annan som intresserar dig mycket mer.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons