Fredag 17/8

16 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du gör det mesta möjliga av den här fredagen. Det har varit en härlig men också omdanande sommar och nu vill du krama ur det sista ur den innan verkligheten börjar på allvar. Det blir en rolig dag men lite konstig kväll. Du inser at en av dina närmaste vänner börjar gå dig på nerverna.

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande gott humör den här fredagen. Idag försöker du verkligen njuta av nuet och varken grubbla över den förflutna eller fundera så mycket på framtiden. Det blir en lärorik dag där du upptäcker en ny talang hos dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har ett intresse av att umgås med en viss kollega. Hen är väldigt trevlig, men det är inte den sociala aspekten som är viktig för dig. Hen kan ge dig möjlighet att utvecklas inom ett område som intresserar dig väldigt mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Du ogillar skitsnack, men ändå kommer du på dig själv med att tala illa om vissa personer. Det är som om du inte kan hjälpa att det hoppar grodor ur munnen på dig, När det kommer till känslor så inser du att det är du som måste vara den drivande parten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om dina drömmar. Du brukar kunna ta dagen som den kommer men den senaste tiden har du börjat känna att du vill få ut mer av ditt liv än att bara vara här och nu. Som singel känner du dig redo att träffa någon och det verkar som du är på väg eller är förälskad.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte en person som rycks med allt för lätt när det kommer till nya situationer men idag så blir du väldigt entusiastisk över en nyhet. Det här kommer att underlätta jobbet för dig och du inser vilken potential som finns.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte särskilt konflikträdd, men du ogillar konflikter för att de skapar disharmoni i din vardag. Idag bestämmer du dig för att konfrontera en person som tenderar att gå för långt i nästa allt. Du är trött på att behöva rädda den här personens skinn jämt och ständigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en utvecklande och lärorik dag där du känner att du för första gången på länge vet vad du vill. Du njuter verkligen av tanken på framtiden eftersom den känns så lovande. Kvällen bjuder på socialt umgänge och god mat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du måste försöka att smala ihop dig. Du har låtit en situation eskalera och nu har du ingen kontroll, varken över dina egna känslor eller det som sker omkring dig. Problemet är att du inte vet när det är dags att släppa taget och gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att vara tillsammans med personer som du uppskattar och som uppskattar dig. Det blir en mysig dag där du njuter av den sista friheten innan vardagen sätter igång på allvar. Kvällen kan bjuda på en lite oväntad flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är orolig för en vän som är lite vild just nu. Hen har ingen riktig kontroll över sina känslor och ibland agerar hen väldigt impulsivt. Du vill förhindra att hen bränner sig samtidigt som du inte vill vingklippa din vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra fredag med betoning på aktivitet och sport. Du tycker att det är kul att komma ut och röra på dig samtidigt som du slipper grubbla så mycket över framtiden. Kvällen kan bjuda på ett oväntat umgänge.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons