Lördag 18/8

18 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen har du många saker att fundera över. Du vet att det kommer att bli en omställning nästa vecka och du vill börja med att förbereda den redan nu. Under eftermiddagen får du goda nyheter rörande en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Du är ärlig och det är det viktigaste för dig. Du vet att du ibland skapar konflikter med din uppriktighet, men du tänker ändå inte kompromissa med det som du tror så starkt på. Kvällen blir rolig och väldigt familjär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en orsak till varför du agerar så som du gör idag även om din anledning kan vara lite oklar för dem som inte känner dig väl. Utåt sätt är du inte helt rationell i dina handlingar. Det viktiga är att du vet varför du agerar och tänker så som du gör idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte en person som gillar att bli utsatt för practical jokes så det kan hända att du blir lite väl arg på en släkting när hen spelar dig ett spratt idag. I övrigt har du svårt att bestämma dig för hur du ska uppträda mot en vän. Ni tycks ha en komplicerad relation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ditt allra charmigaste humör idag och då är du nästa omöjlig att motstå. Det finns så mycket som du vill säga en vän, men när ni träffas så behåller du din ytliga charm och går inte in på några djupare diskussioner. Du är rädd att förstöra det ni har.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en stor variation av aktiviteter. Det blir en rolig och intensiv lördag där du tillbringar mycket av din tid utomhus. Kvällen handlar om att försöka kompromissa i en ganska viktig fråga.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som sällan gör väsen av dig i stora sammanhang, men idag tar du för dig mer än du brukar och det tycker du känns bra. Det blir en rolig och väldigt fartfylld lördag där tonvikten ligger på vänskap och förståelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som inte alltid gör det du blir tillsagd att göra. Det märks inte minst idag då du går tvärs emot strömmen i en rätt så viktig fråga. Du ogillar att människor tar för givet hur du ska tycka och tänka, något du visar idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att blir irriterad hjälper knappast, det är bättre att försöka reda ut konflikterna än att trassla in sig ännu mer. Vanligtvis är du en positiv person som alla tycker om, men just nu känner du dig lite bortglömd och då bli du sur.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på väg att fatta ett beslut som kan bli avgörande de närmaste månaderna och det enbart för att du är irriterad på en person som för tillfället går dig på nerverna. Kanske är det bättre att ta ett steg tillbaka och fundera en vända till.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig men intensiv. Du kombinerar nyttiga saker med rena nöjen den här lördagen. På eftermiddagen passar du på att hjälpa en vän eller släkting med ett mål som hen har. Kvällen handlar om fest eller middag med vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är betydligt mindre positiv till en person som du bara för ett tag sedan nästa dyrkade. Det är konstigt hur känslor kan vända så där över en natt, men det kan ha med att göra att hen ständigt visar att hen inte är värd din uppmärksamhet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons