Söndag 19/8

19 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intensiv dag där du bestämmer dig för att du kommit till en brytpunkt i ditt liv. Du är trött på det gamla och nu vill du förändra det som du inte är nöjd med. Det kommer ta ett tag att nå dina mål, men det kan det vara värt.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som gillar att vara med i en större grupp eller ett större sammanhang. Idag får du ta del av något som du egentligen tycker är riktigt roligt, men som också kan väcka en del vemodiga minnen hos dig. Det blir en underhållande dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är precis som alla andra när det kommer till bortförklaringar. Det finns något som du verkligen, verkligen inte vill befatta dig med idag och då hittar du på alla möjliga anledningar till att skjuta upp den här saken även om du vet att du borde ta tag i den nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en väldigt rolig person när du vill och det vill du. Du visar både din charmiga och din mer allvarliga sida idag och det uppskattas. Just att du har det djup som du har inom dig i kombination med din lite barnsligare sida gör dig så attraktiv i många personers ögon.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag ryter du ifrån som det Lejon du är. Det är ganska sällan som du blir riktigt förbannad, men när du väl blir det så bör ingen stå i vägen för ditt utbrott. Idag går en vän lite för lång i sina provokationer mot dig och då säger du ifrån.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om snabba beslut och om att vara väldigt effektiv. Det är inte så ofta som du är så här driven som du är idag, om det inte rör din ekonomi för då kan du vara hur planerande som helst. Under dagen får du beröm för något som du skapat.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte svårövertalad idag. När en vän föreslår att ni ska hitta på något så är du väldigt ivrig att komma iväg. Du vill helst inte vara ensam med dina tankar och funderingar just nu. Kvällen handlar om en flirt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar över en konversation och blir arg på dig själv för att du inte låter den andra parten få ta mer plats. Det är som om du inte kan hjälpa att du måste få synas och höras, särskilt idag. Det är Solen som ger dig ett behov av att bli sedd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tystar ned en konflikt genom att välja att inte prata om den. Det är kanske inte så effektivt i längden att begrava sina känslor på det här sättet, men ibland kan du vara väldigt kortsiktig i ditt tänkande och det är du idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen känner du en nervositet som hela tiden ökar i din kropp. Du är förväntansfull och samtidigt orolig inför något som kommer att inträffa imorgon. Du provar kläder, fixar dig och försöker att fokusera på hur kul morgondagen ska bli, men du kommer inte över din nervositet.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag väljer du att umgås med vänner eller familj. Du är med i ett projekt som ska testas av idag och du är väldigt mån om att det ska gå bra. Dagen handlar också om heta diskussioner, känsliga ämnen och en hel del skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Hur du än försöker så lyckas du inte helt att övertyga en vän om att allt är bra. Hen känner dig för väl för att låta sig luras av en yttre, glättig fasad. Det är bara bra att du pratar om dina känslor även om du finner dem högst förvirrande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons