Måndag 20/8

20 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det lönar sig att visa vad du går för den här måndagen. Nu när nästan alla är tillbaka från semestern så börjar konflikterna trappa upp och dina kollegor slåss om de mer intressanta uppgifterna på jobbet. Du är inte sämre än att du vill ha din del av kakan.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska händelserik måndag där du får höra många intressanta rykten. Mycket handlar om personer som du har daglig kontakt med men som du föredrar att ha en strikt professionell relation till eftersom du egentligen inte gillar dem. Idag blir en viss gruppering på jobbet väldigt tydlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar människor att lyssna på dig eftersom du tycker att det du har att förmedla är så pass viktigt att det inte spelar någon roll om dina åhörare är intresserade eller inte. När du är så här passionerat entusiastisk så kan du vara väldigt övertygande.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Den här måndagen blir intressant på många sätt. Dels får du träffa personer som du inte sett på länge och dels inser du något om dig själv och om dina känslor. Du har vetat om hur mycket en person betyder för dig på ett omedvetet plan, nu kryper de här känslorna upp till ett medvetet plan.

Lejonet 23/7-22/8

Idag agerar du Lejonkung. Det blir en rolig dag där du får massor av välförtjänt uppmärksamhet. Du lyckas ställa dig in hos en chef så att du kan få välja medarbetare till ett visst projekt. Du tar för dig, charmar och flirtar med allt och alla.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte helt bekväm med den grupp som du hamnar hos idag. Även om det är ett temporärt samarbete så skulle du önska att du kunde få någon eller några som du klickar bättre med. Det här kan bli en jobbig start på veckan.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inget som inte är på topp hos dig idag. Ditt humör är strålande, din karisma stark och dina argument övertygande. Det här är din dag att få som du vill i alla viktiga sammanhang. Njut av den här måndagen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite less på en person som hela tiden gnäller. Du kan förstå att hen är missnöjd, samtidigt så tycker du att hen borde kunna bita ihop och ta motgångar lite bättre. I övrigt en ganska skön och händelselös måndag.

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att lyssna på argument som är logiska, men som inte tilltalar dig. Du känner dig lite fångad i en situation som du inte vill vara i, men du vet inte hur du ska ta dig ur den här knipan på ett bra sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du äntligen träffa en massa personer som du bara sett sporadiskt under sommaren. Det blir en rolig dag, fylld av skratt och utbyte av semesterminnen. Eftermiddagen går åt till att planera ett kommande projekt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på att hela tiden komma i kläm mellan personer som helt enkelt inte kan hålla sams. Idag talar du om att du inte tänker finna dig i att bli manipulerad av de här vännerna bara för att de ska kunna nå vissa mål.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här måndagen blir intressant. Du inser att om du vill vara med och slåss om de mest attraktiva uppgifterna den här hösten så måste du ta för dig och vara övertygande idag. När du vill så kan du vara karismatisk, och det är du idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons