Tisdag 21/8

21 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen så charmar du alla. Du är en naturkraft att räkna med som sveper in och förändrar förutsättningarna på din arbetsplats. Många vill samarbeta med dig, men det finns en del som tycker du är lite väl driven och ledande. Det är en sådan person du ska lyckas charma idag.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen passar du på att uppdatera dig på det senaste skvallret. Det blir en rolig och omväxlande dag där arbete och nöjen går lite hand i hand. Du känner dig mer utvilad idag än du gjort på länge och det är konstigt med tanke på att du jobbar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland har du svårt att skilja på sanningen och vita lögner. Du trasslar in dig i en historia som från början var avsedd att skydda någon du tycker om, men som har växt och blivet ett helt snår av små lögner. Du inser att ju mer du försöker trassla dig ur den här härvan ju krångligare blir det.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag där du äntligen får chansen att vara med en person som får dig att le. Ni har inte sets på ett tag och du känner att du har saknat din vän väldigt mycket. På jobbet är det en hel del att göra, men du tycker det är roligt snarare än tufft.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du lite seg i starten. Det är svårt att komma igång med alla rutiner som hör vardagen till. Risken för sömnbrist är stor eftersom du tycks ha svårt att komma i säng i tid på kvällarna. Idag flirtar du lite extra med en söt kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en praktisk person som inte gillar när saker blir ihop hafsade utan någon planering. Nu ska du och några kollegor anordna något och då vill du att det ska vara välplanerat. Tyvärr är dina kollegor lite mer impulsiva och väljer att vara mer spontana.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara modig och om att visa att du kan vara svag inför en person som du vill imponera på. Du har insett att kunna vara svag är en styrka eftersom då framstår du som mer sympatisk och mänsklig än om du envisas med att vara stark i alla sammanhang.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Nästa gång någon trampar dig på tårna tänker du visa att du har en giftig gadd att stickas med. Du är inte en person som tolererar att bli stampad på. Idag visar du dig giftiga sida för en chef som uppträder allmänt osympatiskt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den, men den blir trevlig. Du har fått ett nytt gäng att hänga med och du finner dig till rätta väldigt snabbt. Du har en charm som gör att nästan alla tycker om dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kommer din envisa sida fram. Du tänker inte tolerera att någon slarvar med det projekt som du är med och styr upp. Du vill ha bra kvalitet rakt igenom och det tänker du slåss för. Idag upptäcker du att en kollega har börjar flirta med dig. Du tycker hen är attraktiv, men blir lite blyg av hens intresse.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns många personer som retar sig på dig just nu för att du är obekväm, men det bjuder du på. Ditt jobb är inte att vara allas vän utan att se till att det bli bra resultat. Vattumannen är intelligent och driven när hen vill och det vill du idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag flirtar du väldigt mycket med en bekant eller kollega. Hen har alltid attraherat dig, men ni har inte varit på samma plats i livet tidigare. Nu är båda singel och du är redo att lära känna hen lite mer privat.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons