Onsdag 22/8

21 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen bestämmer du dig för att du tänkt helt fel. Du har en stark motivation att ändra på vissa saker i ditt liv. När du får den drivkraft som du just nu får av Solen så är du ostoppbar. Du söker hjälp hos en person som tidigare varit en bra vän men som du inte umgås så mycket med just nu.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir rolig och väldigt skvallrig. Du får höra rykten som du mer än gärna delar med dig av. Under dagen får du möjlighet att visa en vän massor av sympati och ditt engagemang gör din vän väldigt överraskad och glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland kan du bli lite väl engagerad och då tar du över, i all välvilja förstås. Idag är en sådan dag då du dominerar det mesta. Du har fantastiska idéer och du vet hur du ska sälja in dem. Se bara upp så att du inte kör över en vän eller kollega av misstag.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att hitta hem till dig själv igen. Du är inte riktig nöjd med den roll du tagit på dig den senaste tiden. Månen ger dig styrka att förändra och att börja planera framtiden. Det blir en lugn, men väldigt positiv dag där du känner att du börjar få bukt med ditt inre kaos.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du karismatisk, rolig och väldigt flirtig. Som vanligt trivs du i fokus för uppmärksamheten och du njuter av att vara på topp. Just nu har du ett smörgåsbord av möjligheter och du tar gärna för dig. På eftermiddagen kommer du in på lite djupare vatten med en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du är nyfiken på en person som håller sig lite för sig själv. Eftersom du har en ganska stark egen integritet så håller du dig lite på avstånd, men du kan inte hjälpa att hen väcker din nyfikenhet eftersom hen både verkar varm och kylig på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara medlande och att visa att det går att fungera i en grupp med många starka viljor. Du är den som kan lugna ned upprörda känslor och få dina kollegor att se logiken med ett samarbete.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du verkligen på hugget. Du visar vilket rovdjur du kan vara när du sätter den sidan till. På ytan verkar du vara väldigt oförarglig, men du kan visa upp en drypande giftig sida när du känner för det och det känner du för idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du det lite trassligt i ditt liv. Utan att förstå hur har du lyckats bli osams med flera personer som vanligtvis står dig nära. Ibland är du lite för självsäker och märker inte att andra blir irriterade på ditt sätt att uppföra dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är fokuserad på att äga idag. Din tävlingsinstinkt har vaknat till liv av en kollega som omedvetet utmanat dig. Du ogillar att bli ifrågasatt och idag vill du bevisa varför det är du som är en ledare och inte din kollega.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något lojt över ditt tecken just nu. Du har bestämt dig att satsa på jobbet och ta ett steg tillbaka från alla intriger runt omkring. Idag inser du att det är svårt att helt ta avstånd från interna konflikter, men du lyckas i alla fall hålla dig neutral.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har väldigt roligt just nu. Det pågår en hel del revirpinkande i din omgivning och du tycker att det är underhållande att se på. När det gäller jobbet så vet du precis vem du vill samarbeta med och du tänker se till att du får som du vill.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons