Torsdag 23/8

22 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns en risk att du blir arg på en kollega den här torsdagen. Du tycker att hen beter sig respektlös mot en person som du vill bli bättre vän med igen. Ni har tidigare varit nära, men i perioder så glider nu ifrån varandra och så är fallet just nu.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen handlar om att vara målmedveten och effektiv. Det blir en rolig, kreativ men väldigt krävande dag på många sätt. Under den här torsdagen kommer du på kant med en chef som hela tiden vill framhäva sig själv och inte lyssnar på andra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som har ett väldigt flirtigt sätt och det vet du om. Du anser att det inte är ditt fel att du är så charmig, men du tenderar att hela tiden hamna i klistret. Idag hamnar du i ett svartsjukedrama och handen på hjärtat, lite självförvållat är det.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen försöker du hela tiden att hamna på samma ställe som en viss person. Du mår bra av att vara i hens närhet, men du är fortfarande osäker både på dina egna och på hens känslor så därför håller du dig nära, men lite i bakgrunden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här torsdagen tar du flera bra initiativ som kommer hjälpa dig i rätt riktning. Du vet hur du ska charma människorna i din omgivning, du vill du börja få till en homogen grupp där du både kan få ut något av ert samarbete och ha kul på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen kräver mer sociala förmågor än ett logiskt tänkande och en exakt utformning av arbetsuppgifterna. Det är den här typen av teambildning som du tycker är jobbigast. Kvällen blir rolig men inte vad du planerat.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det diplomati på hög nivå som gäller och det är något av din specialitet. Det finns ingen som kan vara så smidig som en Våg som verkligen vill medel. Du vet precis hur du ska uttrycka dig och vilka knappar du ska trycka på för att få människor att lyssna på dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som aldrig tänker ge dig när du har en seger att vinna. Idag inser du hur mycket du kan vinna om du spelar spelet och det vet du precis hur man gör. Skorpionen är en sann jägare och trivs bäst med att jaga snarare än att vara den som blir jagad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på en ganska gott humör den här torsdagen. Det finns så mycket möjligheter i ditt liv just nu att du känner att det här verkligen är din tid. Det enda mörka molnet på din himmel är att när det kommer till kärlek tycks inget gå så som du önskar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du hopföst med en brokig samling människor. Se upp så du inte blir den enda som få jobba hårt för er gemensamma framgång. Som tur är har du en person som mer än gärna skulle kunna plocka ned Månen för din skull. Hen blir en klippa den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som mer än gärna vill utveckla olika teorier och få igång ett dynamiskt arbete på jobbet. Du är limmet i din grupp och med hjälp av en blandning av charm, humor och diplomati lyckas du hålla alla kollegor på någorlunda gott humör.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar till viss del om att lyssna och aktivt planera ett evenemang i framtiden. Du blir invald i en grupp dit du inte trodde att du hade tillträde och nu vill du bevisa att du borde ha varit första hands valet från början.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons